Firmele italiene din Timis se intalnesc sa discute despre legislatia romaneasca

De Marcel Hoster
Firmele italiene din Timis se intalnesc sa discute despre legislatia romaneasca
Investitorii italieni din zona de vest a României vor fi informaţi asupra legislaţiei româneşti în cadrul unui seminar organizat de către Camera de Comerţ Timiş. Se va mai discuta şi despre facilităţile oferite de administraţia locală pentru mediul de afaceri.

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în colaborare cu Camera de Comerț Italiană pentru România, sub egida Ambasadei Italiei la București, organizează în data de 29 martie 2017, ora 11, la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT din Timişoara, un eveniment destinat unuia din principalii parteneri comerciali ai României și unul din principalii investitori străini ai Județului Timiș (locul I ca număr de firme și locul IV ca valoare a capitalului social) – Italia, o întâlnire de informare și dialog între firmele italiene care își desfășoară activitatea în județul Timiș și principalii actori din administraţia publică locală, sub genericul “Firmele italiene întâlnesc instituțiile statului”.

Întâlnirea a apărut la inițiativa și din dorința firmelor italiene de a fi informate asupra legislației româneşti în vigoare, pentru a putea preveni încălcarea legii și sancțiunile ce decurg din aceasta. În cadrul conferinței, vor fi prezentate motive și oportunități pentru a face afaceri în Județul Timiș, serviciile suport oferite de CCIAT și CCIpR cât și stimulente și facilități oferite investitorilor de către administrația publică locală.

De asemenea, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș și Camera de Comerț Italiană pentru România vor semna un Acord de Colaborare interinstituțional.

Evenimentul este urmat de o sesiune de networking.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !