Firmele din Timis cu activitate in domeniul energetic, invitate sa invete din activitatea celor din Ungaria

De Marcel Hoster
Firmele din Timis cu activitate in domeniul energetic, invitate sa invete din activitatea celor din Ungaria
© foto: arhiva
Prezența Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș în cadrul programului Climate KIC oferă firmelor din județ cu activitate în domeniul energetic posibilitatea să participe la o vizită de lucrul în Ungaria. Cei interesați sunt invitați să se înscrie la deplasare.

CCIAT, în calitate de unic partener în România al Programului Climate KIC organizează în perioada 20 – 22 noiembrie 2017, la Budapesta, un schimb de experiență cu tema: „From nuclear to waste in energy”. Scopul evenimentului este de a facilita cooperarea între firme din România – județul Timiș și Ungaria – zona Budapesta, cât și accesul la inițiativele inovatoare ale celor două țări și regiuni. Firmele vor participa la sesiuni de informare privind domeniul energetic și la vizite de studiu în centrale specializate în producerea de energie.

Climate KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și sectorul public. Parteneriatul este una dintre Comunitătile cunoașterii și inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism UE a cărui misiune este de a crea creștere durabilă. Este vorba despre integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având că rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic și care să atenueze schimbările climatice.

Participarea firmelor la această acțiune este gratuită. Transportul, cazarea și mesele sunt asigurate din bugetul proiectului, singura condiție este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și deținerea de experiență/interes pentru tema prezentată.

Informații suplimentare și înscrieri de participare se pot obține la numărul de telefon 0728070830 sau la adresa de e-mail: cmirea@cciat.ro, Cosmina Mirrea – consultant CCIAT. Termenul de înscriere este 14 noiembrie.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !