Festivalul Papanasilor va avea loc langa Timisoara

Reactualizat la:
Festivalul Papanasilor  va avea loc langa Timisoara
ADVERTORIAL. Duminică, 9 iulie 2017, de la ora 14, va avea loc Festivalul Papanașilor la Restaurantul Jack din Remetea Mare.

După succesul răsunător de anul trecut a urmat inevitabil cea de-a doua ediție a festivalului dedicat desertului pe care îl iubim cu toții.

Astfel sute de timișoreni sunt așteptați duminică la Restaurantul Jack din Remetea Mare cu diverse sortimente de papanași, dar și alte surprize.

Și pentru că românului îi place mâncarea și muzica bună, în acest an organizatorii îi au ca invitați pe Dumitru Teleagă Meka și pe Maria Garas, ce vor întreține atmosfera cu muzică live începând cu ora 14.

“Am decis să organizăm acest festival dedicat papanașilor pentru că este preparatul care ne-a făcut celebri în zonă și preferatul clienților noștri. Ne-a mers vestea că avem papanași foarte buni, așa că nu a durat mult până când au început să vină clienți din oraș până la Remetea doar pentru asta. Așa a luat naștere prima ediție a festivalului anul trecut.

Am fost copleșiți de numărul mare, peste așteptări, de participanți și asta ne-a dat curajul să organizăm și a doua ediție.

Anul acesta vom aloca un spațiu mult mai mare pentru eveniment și am decis să aducem cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului pentru a petrece o duminică cât mai plăcută.

Rețetele de papanași vor fi diversificate, de la celebrul papanaș cu smântână și gem de afine până la papanași cu finetti, fructe, frișcă și chiar spumă de căpșuni.

Ne așteptăm la un număr și mai mare de participanți, motiv pentru care am îndemnat pe toată lumea să facă rezervări de mese. Intrarea este gratuită însă vrem să putem oferi confortul savurării papanașilor tuturor.” A declarat George Momirov, administratorul restaurantului Jack.

Mai multe detalii pe www.restaurantjack.ro.

Așadar cei care doresc să participe și să își asigure locurile pot rezerva mese la 0721 531 546.

(828246)