Faceți afaceri cu Hong Kong. La Timișoara va avea loc o prezentare a acestei economii

De Marcel Hoster
Faceți afaceri cu Hong Kong. La Timișoara va avea loc o prezentare a acestei economii
© Tion: Faceți afaceri cu Hong Kong. La Timişoara va avea loc o prezentare a acestei economii
Firmele din Timișoara își pot găsi un nou partener de afaceri provenind din una dintre cele mai de succes economii din Asia, Hong Kong. CCIA Timiş organizează un seminar de afaceri în care va prezenta această țară.

Hong Kong Trade Development Council (HKTDC), cu sprijinul Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, organizează pentru prima oară în Timișoara un seminar de afaceri cu tema „Hong Kong: Your Perfect Partner in Belt and Road Business”. Vor fi prezentate atât oportunități de afaceri oferite de firme din Hong Kong interesate în a face afaceri cu România, cât și servicii gratuite oferite de HKTDC.

Evenimentul se desfășoară în data de 4 decembrie 2018, între orele 15.00 – 18.00, la Hotel Continental, Sala Continental, etaj 1. Seminarul va fi urmat de o sesiune de networking. Participarea firmelor este gratuită și se face pe baza pre-înregistrării la CCIAT și a unei invitații personalizate transmisă de HKTDC. Înscrierile sunt acceptate în ordine cronologică, în limita locurilor disponibile.

Hong Kong Trade Development Council a fost înființat în 1966 şi are birouri de reprezentare în 35 de țări ale lumii. Fiind o asociație non-profit, HKTDC furnizează servicii gratuite.

Principalele servicii gratuite furnizate sunt: Înregistrare gratuită şi oportunități de afaceri pentru firme; Acces la baza de date (peste 100.000 de comercianți și producători din Hong Kong); Cataloage electronice de produse în 21 de ramuri industriale; Organizarea a peste 30 de manifestări expoziționale pe an; Programe de sponsorizare pentru firme/organizații din România care vizitează târgurile organizate în Centrul Expoziţional Hong Kong Convention & Exhibition Centre; Organizare de standuri naționale ale României la târgurile din Hong Kong; Buletine informative despre evenimentele organizate de HKTDC; Informații și oportunități de afaceri din Hong Kong.

Informații suplimentare și înscrieri de participare se pot face la numărul de telefon: 0372185242, e-mail: dpop@cciat.ro, Diana Pop – referent specialitate DRE.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor