Evenimente in DAR in luna… cadourilor (P)

Reactualizat la:
Evenimente in DAR in luna… cadourilor (P)
In luna decembrie avem pregatite doua evenimente frumoase, cu numar limitat de locuri:


• 11 decembrie, ora 20 – online (“intrarea” libera) ~ 1h

• 18 decembrie, ora 18 – live in Timisoara (intrarea libera) ~ 3h

Aceste doua cursuri scurte va vor introduce in lumea NLP-ului si puterea acestuia și vă vor oferi oportunitatea de a descoperi la prima mana ce rezultate incredibile pot fi realizate prin intermediul tehnicilor folosite.

Daca doriti sa va asigurati un loc la unul din cele doua evenimente daruite de echipa noastra in luna decembrie, va puteti inscrie aici.

Iata ca ne apropiem de sfarsitul anului 2014 si va veni in scurt timp momentul sa reflectam. Ca in fiecare an vom face un bilant si vom constata cate obiective ne-am stabilit la inceputul anului si cate am realizat. Este o buna analiza 🙂

Poate ca rezultatul final va fi favorabil in unele domenii ale vietii iar in celelalte nu. Sau cine stie? Oare actiunile intreprinse pentru atingerea obiectivelor au fost cele potrivite? Dar comportamentul, convingerile si gandurile, acel dialog interior din capul nostru, au sustinut sau au subminat obiectivele din 2014?
Cand va ganditi la deciziile pe care le-ati făcut în viața voastra, a fiecaruia dintre voi, în ultimul an, cum va simțiti? Oare ar fi ceva ce vreti sa schimbati pentru 2015?

Pentru ca noi vom continua prin a stabili obiective pentru urmatorul an precum si pentru urmatorii… Unele se vor finaliza in 2015 iar altele vor fi realizate in cativa ani sau in cativa zeci de ani. Dupa cum unele obiective vor fi rapid si usor de indeplinit, iar altele grandioase si pe termen lung.

Si totusi, se pune intrebarea: “Cum sa le stabilesti in asa fel incat sa se si indeplineasca?

Cand ascultam oamenii din jurul nostru, ii vedem pe acei oameni ca sunt pregatiti sa faca decizii mari foarte repede, sunt gata sa inchida anumite usi pentru lucruri care nu-i mai servesc si vedem de asemenea, persoane care fac salturi enorme în tot ceea ce cred ei că este posibil în viața lor.
Ei văd oportunități pentru care sunt gata să își asume riscuri, să traga concluzii si invataminte noi și sa creeze lucruri incredibile și extraordinare.

Pentru aceia dintre voi care au participat anterior la “inConstienti in Actiune” stiti ca este o oportunitate uimitoare de a reflecta, de a sărbători și de a genera energia de care aveți nevoie pentru a face anul 2015 cel mai bun care poate fi. Pentru cei noi, știti că unii oameni stau si asteapta schimbarea, așteaptă ca lucrurile să se întâmple pentru ei.

Ceea ce dorim sa va propunem pentru acest sfarsit de an este: “Să facem anul 2015 cel mai bun an de pana acum!”

Echipa NLPDiscovery
Regulament de plasare a anunturilor