Evaluare Nationala: aproape 5.000 de elevi din Timis dau proba scrisa la Matematica

De Adrian Panduru
Reactualizat la:
1Comentariu
Evaluare Nationala: aproape 5.000 de elevi din Timis dau proba scrisa la Matematica
© TION: Evaluare Nationala: aproape 5.000 de elevi din Timis dau proba scrisa la Matematica
Elevii de clasa a VIII-a din Timiş se află miercuri, 24 iunie, în faţa probei de Matematică a Evaluării Naţionale. În judeţul Timiş, 4.927 de elevi s-au înscris la examenul de Evaluare Naţională.

La examenul de Limba Română, desfăşurat luni, un elev de la centrul de la Şcoala nr. 24 din Timişoara a fost eliminat, după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra lui. Acesta a primit nota 1 şi poate participa şi la examenul de miercuri, media făcându-se între rezultatul de la Evaluarea Naţională şi mediile de pe anii de studiu gimnazial.

Examenul scris la Matematică a început la ora 9:00 şi durează două ore. Fiecare elev a primit o coală de hârtie tipizată, pe care trebuie să îşi scrie cu majuscule numele, prenumele tatălui, toate prenumele personale, în ordinea în care sunt trecute în actul de identitate, şi apoi să completeze celelalte date de pe colţul care se lipește după ce profesorii distribuie subiectele în sală şi după ce asistenţii din săli verifică toate datele şi semnează în interiorul porţiunii care urmează a fi sigilată.

Calendarul Evaluării Naţionale:
24 iunie 2015: Matematică – proba scrisă
26 iunie 2015: Afişarea rezultatelor (până la ora 16:00)
26 iunie 2015: Depunerea contestaţiilor (orele 16:00 – 20:00)
27 – 29 iunie 2015: Rezolvarea contestaţiilor
30 iunie 2015: Afişarea rezultatelor finale după contestaţii.

UPDATE. Găsiți subiectele în galeria atașată.

La proba de Matematică a Evaluării Naţionale au fost absenţi 113 elevi, în Timiş.

La examenul de Evaluare Naţională, la proba de Matematică, desfăşurată miercuri, 24 iunie, în Timiş au fost prezenţi 4534 de elevi, iar 113 au fost absenţi. Nu a fost nicun elev eliminat, spre deosebire de proba la Limba Română, de luni, unde un elev a fost notat cu 1 pentru că a fost prins cu telefonul mobil asupra sa. La proba de miercuri, la Matematică, doi elevi au beneficiat de subiect de rezervă din cauză că au întârziat.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor