ELSA Timișoara dezvăluie problemele contractelor la distanță

ELSA Timișoara dezvăluie problemele contractelor la distanță
© foto: Elsa Timișoara
ELSA Timișoara și Growceanu Angel vă invită să participați la o serie de evenimente desfășurate în Timișoara o dată la două luni, care se adresează unor actuali și viitori practicieni ai dreptului și antreprenori. Vor fi puse în discuție subiecte de interes pentru dezvoltarea proiectelor de tip startup, începând de la încorporare la proprietate intelectuală și de la distribuirea acțiunilor societății la insolvență sau faliment.

Toate subiectele sunt bazate pe cazuri reale, punând în valoare într-un mod interactiv experiența și cunoștințele unor invitați specializați în domeniu, din Timișoara sau din alte geografii.

Primul eveniment din aceasta serie este ”Contracte la distanță”. Contractele la distanță au devenit din ce în ce mai prezente în raporturile juridice care au loc în fiecare zi. Din cauza frecvenței acestor contracte, a litigiilor născute pe baza lor și în lipsa unei legislații solide până recent, practica a devenit extrem de neunitara în soluționarea conflictelor de acest fel. Din acest motiv, evenimentul are ca finalitate instruirea participanților în domeniul dat și dezlegarea anumitor chestiuni care tind să apară.

Participarea la acest eveniment va oferi un plus de informare, indiferent dacă vorbim de practicieni sau de simpli consumatori într-un astfel de contract.

Prin urmare, vă așteptăm în sala de conferințe a Facultății de Drept în data de 22 februarie, de la ora 18:30, unde îi veți întâlni pe speakerii noștri, anume domnii avocați Maximilian Druță și Radu Odangiu, precum și domnul Florin Dumitrescu.

foto: Elsa Timișoara ©0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor