Doza de sare care ajută la tratamentul unor boli respiratorii, la Timișoara. Salina din oraș

Reactualizat la:
Doza de sare care ajută la tratamentul unor boli respiratorii, la Timișoara. Salina din oraș
© foto: Salina din Oras
ADVERTORIAL. Nu de puține ori medicii recomandă tratament la salină. Tratamentul salin este recomandat pentru ameliorarea mai multor boli și nu trebuie să ajungeți neapărat la mare pentru acest lucru sau la Praid. Puteți beneficia de tratament și aici, în urbea de pe Bega…

În ultimul timp există tendința de a se pune accent tratamente naturale. Doctorii te trimit cu copilul la mare, atunci când e mic, să se fortifice plămânii, tocmai din cauza salinității din zonă. O alternativă care te scutește de costuri pe transport și cazare este și în urbea de pe Bega. Este Salina din Oraș.

În Timișoara vă puteți relaxa la „Salina din oraș”, un loc atât pentru adulți cât și pentru copii. Tratamentul la salină este recomandat pentru boli respiratorii, răceli, schimbări bruște de sezon, creșterea imunității, astm, rinită, spută, alergii respiratorii (dintre care cea mai cunoscută este ambrozia) și multe altele pe care le puteți găsi pe site-ul www.salinadinoras.ro. Ședințele de salinoterapie durează 45 de minute, după care ventilatoarele schimbă aerul de 3 ori în 15 minute pentru a-l curăța și pregăti pentru următoarea ședință.

ue_142

Salina din Oraș a fost prima salină naturală de suprafață din România dotată cu cel mai modern aparat de aerosoli din lume care mărunțește sarea între 1 și 10 microni după care o răspândește în aerul respirabil din cele două încăperi.

Locul are pereții acoperiți cu sare, lumini colorate și slabe, loc de joacă pentru copii, cameră de relaxare pentru adulți și alte facilități.

DSC_0059

Salina din Oraș este situată pe strada Martir Cernăianu, nr 17A, cartier Mehala, zona Cetății, telefon programări: 0754 813 367. Programul salinei este de luni până vineri între orele 14 și 20 și sâmbăta, de la 10 la 12.

VAGC4683

Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook Salina din Oraș sau pe www.salinadinoras.ro.

(136593)
Regulament de plasare a anunturilor