Directia Sanitara Veterinara e pregatita de Paste

De Marcel Hoster
Directia Sanitara Veterinara e pregatita de Paste
© Tion: Directia Sanitara Veterinara e pregatita de Paste
Inspectorii DSVSA Timiș se vor afla la datorie înainte și în perioada sărbătorii de Paște. Controalele vor viza întreg lanțul alimentar, pentru a se evita apariția problemelor.

Direcția Sanitară Veterinară și pentru Sănătatea Alimentelor Timiș se pregătește de Paște. Angajații instituției se vor afla pe teren în perioada dinaintea sărbătorilor pascale, DSVSA va derula prin personalul propriu, sau în cooperare cu alte instituții județene sau naționale cu competențe în domeniu, controale zilnice, în vederea evaluării și asigurării respectării normelor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, privind sănătatea și bunăstarea animalelor și siguranța alimentelor. Vizat este întregul lanț alimentar, de la producător sau importator, până la unitățile de desfacere către consumatorul final. Astfel, se va verifica modul în care sunt respectate condițiile sanitare veterinare din ferme, târguri de animale, piețe agroalimentare, unități de tăiere miei, magazine alimentare, supermarketuri, unități depozitare, am aflat de la Adrian Popa, directorul executiv al Direcției.

Totodată, având în vedere apropierea Paștelui, personalului de specialitate al Direcției va fi la dispoziția consumatorilor, atât prin sediul propriu, cât și în teritoriu, la nivelul circumscripțiilor sanitare veterinare și pentru siguranța alimentelor, respectiv piețe agroalimentare autorizate sanitar veterinar și pentru siguranța alimentelor. Astfel, la circumscripția Timișoara 1, din Piața Doina, la Circumscripția Timișoara 2,, de pe str . Iuliu Maniu, nr. 40, Circumscripția Timișoara 3, str . Iuliu Maniu, nr.40, Circumscripția Timișoara 4, din Piața Lipovei, respectiv Circumscripția Lugoj, situată în municipiul de pe Timiș, pe strada Nera nr. 11. Programul în care aceste unități vor fi deschise publicului este luni – joi între orele 8:30 – 17:00, vineri între orele 8:30 – 14:30, sâmbătă între 8:30 -13:30, respectiv duminică între orele 8:30 -11:30.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor