Demareaza lucrarile la cea de-a doua etapa a celui mai nou proiect de spatii office din Timisoara

De Marcel Hoster
4Comentarii
Demareaza lucrarile la cea de-a doua etapa a celui mai nou proiect de spatii office din Timisoara
© Foto: ISHO
Compania care ridică proiectul ISHO din Timişoara a anunţat demararea lucrărilor la cea de+a doua etapă a componentei office a noului cartier din oraşul de pe Bega. În total, vor fi realizaţi 18.000 de metri pătraţi de spaţii închiriabile, lucrările urmând să se încheie în primăvara anului viitor.

Au demarat lucrările la cea de-a a doua etapă a ansamblului ISHO Offices, componenta de birouri din cadrul proiectului imobiliar mixt care se ridică la Timişoara. Lucrările de construcţie pentru faza a doua de dezvoltare vor demara în săptămânile viitoare. În urma lucrărilor, va fi disponibilă pentru închiriere suprafaţa de 18.000 mp.

A doua clădire va include un spațiu creativ de co-working de tip start-up hub deschis antreprenorilor din regiune, prin care va fi încurajată colaborarea și generarea de idei noi de business în zona industriilor creative. O altă noutate este un spațiu multifuncțional complet echipat dedicat activităților sociale și culturale care va completa componenta clasică de office. Intenţia antreprenorului este de a crea la ISHO Offices un hub unde se vor concentra evenimentele din oraș, îmbinând întâlnirile tematice de tip meet-up, nișate pentru industriile creative, cu manifestări socioculturale, forumuri și chiar expoziții sau vernisaje.

„Interesul pentru proiectul nostru este peste așteptări și de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus inițial. ISHO se conturează drept cea mai modernă și atrăgătoare zonă nou dezvoltată în oraș, foarte atractivă pentru angajați și companii. Putem vorbi de un nou pol de atracție în zona centrală. Cererea ridicată de birouri și de apartamente duce la urgentarea proiectului, toate clădirile planificate urmând a fi finalizate în 2020”, a declarat Ovidiu Șandor, conducătorul companiei care face noul cartier timişorean cu componenţă office şi rezidenţială.

În ceea ce privește prima etapă, în prezent lucrările sunt concentrate pe partea de finisaje interioare, primele spații urmând să fie predate chiriașilor în vederea amenajărilor interioare. Cei 15.000 mp închiriabili sunt deja contractaţi în totalitate, primii chiriași urmând să își înceapă activitatea în iunie. De altfel, au fost deja semnate și contractele cu primii furnizori de servicii care vor deservi angajații clădirii de birouri.

Proiectul prevede spații pentru un magazin de proximitate, un centru medical, farmacie, bănci și alte funcțiuni comerciale complementare. Nu în ultimul rând, zona pietonală a ansamblului va oferi restaurante, cafenele, terase și alte spații de socializare și relaxare. Conceptul ISHO include un gym pe trei etaje, spa, piscină, dar și amenajarea unui after-school și a unei grădinițe, transformând proiectul în cel mai dorit spațiu de lucru pentru angajați.

ISHO Offices va avea, la final, o suprafață închiriabilă de 50.000 mp, va fi construit în trei etape și face parte din proiectul multifuncțional ISHO, întins pe 5,3 hectare, în imediata apropiere a centrului pietonal al Timișoarei. La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafețe de peste 6.000 mp pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spațiului, cât și predictibilitate în ceea ce privește nevoia de extindere ulterioară. Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare și aproape un hectar de spații verzi.4Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor