Delta Studio. Un nou concept de amenajari inteligente in Timisoara

Delta Studio. Un nou concept de amenajari inteligente in Timisoara
ADVERTORIAL. Fiecare companie are povestea ei. Delta Studio a început o poveste frumoasă pe piața amenajărilor interioare din România, pentru a oferi o noua imagine casei tale. De peste 20 de ani în România, Delta Studio este prezentă cu 11 showroom-uri în 9 orașe din România.


Scopul călătoriei noastre este acela de a îmbunătăți calitatea vieții prin design interior de înaltă calitate. Casa, locul unde ne lăsăm grijile de peste zi, este un spațiu foarte important pentru noi, motiv pentru care ne-am adunat toată experiența, ideile și energia pentru a crea concepte inovative de design interior, alături de cei mai buni profesioniști din domeniu (arhitecți, designeri, producători, echipe de montaj).

dsc_1375

Contribuim la dezvoltarea mediului de afaceri promovând designul și producția de mobilier realizate în România. Lucrăm la cele mai înalte standarde, alături de cele mai renumite branduri la nivel internațional.

Noi nu vindem produse, ci concepte de amenajare interioară în acord cu ultimele tendințe în design și tehnologie, atent studiate și optimizate, în așa fel încât să corespundă atât cerințelor estetice și funcționale specifice fiecărei amenajări, cât și să se încadreze în bugetul disponibil. Nu ne adresăm numai celor care sunt dispuși să facă investiții de amploare, ci tuturor celor care doresc să investească inteligent – adică să obtină maximul de valoare posibil raportat la volumul investiei pe care sunt dispuși să o facă. În viziunea noastră, o amenajare interioară inteligentă este o amenajare de excepție, prin design și calitate, obținută la un cost surprinzător de accesibil. Indiferent cât de redusă se dorește a fi investiția, criteriul valorii trebuie să primeze, prin alocarea inteligentă a resurselor” – Dragoș Bonea, Director General.

Delta Studio reflectă pasiunea pentru calitate, printr-o gamă completă de produse și sisteme pentru amenajări de interior. În permanență adaptat la cele mai noi tendințe din lumea designului, portofoliul Delta Studio cuprinde toate produsele necesare unei amenajări inspirate: de la finisaje (gresie și faianță, mozaic, parchet) la mobilier (românesc și de import), uși, obiecte sanitare, radiatoare, textile, corpuri de iluminat și decorațiuni. Consultanții și arhitecții Delta Studio se implică în fiecare proiect cu entuziasm, generând execuții impecabile și amenajări de top. Site-ul www.deltastudio.ro este creat ca un showroom virtual ce cuprinde mii de produse și numeroase de idei de amenajare pentru fiecare spațiu.

delta-studio-un-nou-concept-de-amenajari-inteligente-in-timisoara-5

Delta Studio vine în întâmpinarea timișorenilor cu o gamă largă de servicii de proiectare, lucrări de execuție și montaj, garanție și service, furnizare de finisaje, sanitare, obiecte de design și, nu în ultimul rând, execută în fabrica proprie și personalizează orice tip de mobilier prin detalii, oferind unicitate și clasă.
Prin sloganul „amenajări inteligente” Delta Studio își propune să fie cea mai bună opțiune atât pentru clienții de lux, cât și pentru cei care dispun de bugete mai reduse, însă își doresc o amenajare deosebită, în acord cu cele mai moderne tendințe în design și tehnologie.

Delta Studio este în același timp unul din cei mai importanți susținători ai designului de interior și a producției de obiecte de design realizate în România realizând acțiuni de promovare prin toate canalele de care dispune (participarea/organizarea de expoziții, editarea de albume, mediul on-line, organizarea de vizite tematice în țările cu tradiție: Italia, Spania etc.), având o strânsă colaborare cu universitățile și organizațiile profesionale (OAR, UAR etc.).

Pentru mine, Delta Studio este un proiect pe care l-am adus în Timișoara cu emoții frumoase. Amenajările de interior au devenit o preocupare tot mai prezentă pentru cei mai mulți dintre noi. Orice persoană care își cumpără o casă dorește să își pună amprenta asupra ei. Este firesc să ne dorim să beneficiem de un spațiu în care atât mintea, cât și sufletul să fie în armonie. Oferim soluții corelate cu un buget optimizat pentru ca fiecare dintre noi să aibă posibilitatea să realizeze acest lucru. Amenajările inteligente reprezintă deviza noastră!

Acum avem aici, în Timișoara, un showroom cochet în care vă așteptăm cu drag pentru a povesti și a contura amenajarea mult visatăCristina Mihălceanu, Director zonă Timișoara.

dsc_1377

Vă așteptăm în showroom-ul Delta Studio Timișoara, din Calea Bogdănestilor, numărul 39.

Foto: Delta Studio

(874568)