Cursul de bucatar al scolii EUROTRAINING, primul pas pentru a deveni Masterchef (P)

Reactualizat la:
Cursul de bucatar al scolii EUROTRAINING, primul pas pentru a deveni Masterchef (P)
© TION: Cursul de bucatar al scolii EUROTRAINING, primul pas pentru a deveni Masterchef (P)
Ai descoperit plăcerea de a găti şi doreşti să urmezi o carieră în domeniu, sau poate doar vrei să îţi impresionezi prietenii şi familia cu bucate alese? Atunci cursul de bucătari al şcolii EUROTRAINING este pentru tine!


Şcoala EUROTRAINING din Timişoara este constituită ca fundaţie, independentă, neguvernamentală, cu caracter apolitic, care are drept misiune consolidarea fundamentelor democratice, prin susţinerea egalităţii de şanse privind accesul cetăţenilor la ocuparea unui loc de muncă.

Şcoala EUROTRAINING oferă cursuri de calificare în domenii precum construcţii, hotelier, comerţ, panificaţie, industrie uşoară, industrie tipografică, înfrumuseţare şi servicii. Însă cel mai popular curs este, de departe, cel de bucătar. Până în prezent, şcoala a organizat 35 de cursuri de calificare în acest domeniu la care au participat un număr de 1000 de cursanţi. Cursul se desfăşoară pe o perioadă de cinci luni şi include partea teoretică şi cea practică.

Dacă vă înscrieţi acum la acest curs şi achitaţi plata integrală a acestuia, beneficiaţi de o reducere de 5%. Absolvenţii şcolii EUROTRAINING beneficiază de o reducere de 20%.

Mai multe detalii despre acest curs, dar şi despre alte cursuri organizate de şcoală găsiţi pe www.scoalaeurotraining.ro