Copii mutati din clase la o scoala din Timisoara, pentru a nu suferi de frig

De Adrian Panduru
1Comentariu
Copii mutati din clase la o scoala din Timisoara, pentru a nu suferi de frig
© Foto: arhivă
Copiii din două clase de la Colegiul ”Ion Mincu” din Timișoara au fost mutați, pentru a nu suferi de frig.

Încăperile în care copiii își desfășurau luni orele de practică au fost friguroase în acea zi. Reprezentanții Colegiului ”Ion Mincu” din Timișoara au luat decizia mutării copiilor din cele două clase aflate în clădirea din spate, în imobilul din față.

„În corpul din spate, la etajul întâi, sunt două săli mai reci. Sunt două clase în practică. Acolo instalația a fost făcută din 1998, este făcută din fier, am aerisit caloriferele. Copiii au fost mutați în alte săli, călduroase. A fost vorba de 23 de copii într-o clasă și 25 de copii în cealaltă. Luni a fost mai rece în acele clase, ieri a fost mai bine și astăzi văd că este în regulă”, a spus directorul Colegiului ”Ion Mincu” din Timișoara, Ionel Dima.

Instalația de la acea clădire are nevoie de o reparație integrală. În plus, directorul spune că probabil a contat și faptul că parametrii de plecare ai agentului termic au fost mai mici decât în mod normal.

Colegiul ”Ion Mincu” va fi desființat, începând din anul școlar viitor, iar în clădire vor veni clase de la Liceul ”Nikolaus Lenau”.

Clasele primare și gimnaziale care funcționează pe str. Ulmului nr. 2 vor fi preluate de Școala Gimnazială nr. 24; clasele cu profil tehnologic, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Colegiul Tehnic ”Emanuil Ungureanu”; cele cu profil de arhitectură, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Liceul de Arte Plastice, care va avea sediul pe strada Lorena nr. 35; clasele cu profil de construcții, care funcționează pe strada Gheorghe Lazăr nr. 20, vor fi preluate de Colegiul Tehnic de Vest.

 1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor