Continuă Serile Embargo Hub. Publicul, așteptat din nou la Dudeştii Vechi

De A. M. A.
Continuă Serile Embargo Hub. Publicul, așteptat din nou la Dudeştii Vechi
© foto: Embargo Hub
Reîncep serile Embargo Hub dedicate tinerilor! Vor avea loc concerte, ateliere de graffiti, expoziții de pictură și multe altele!

Conceptul evenimentului Embargo Hub la Dudeştii Vechi a apărut o data cu cea de-a doua ediție a festivalului Embargo Fest și își propune să creeze evenimente culturale în zona rurală a județului Timiș. Embargo Hub este un eveniment dedicat în special tinerilor.

Așadar, în perioada 16-17 august va avea loc cea de-a doua întâlnire în cadrul serilor Embargo Hub la Dudeștii Vechi unde publicul este așteptat să se bucure de atelierele de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacolele de teatru pentru copii!

„Noi credem ca viitorul acestei zone este agricultura și nu sondele de gaze și petrol” este mesajul Embargo! Acest mesaj eco vine în contextul în care toată Câmpia de Vest este concesionată spre explorare și exploatare de gaze și petrol, fiind ridicate deja mai multe sonde în zona Jimbolia, Dudeștii Vechi și Beba-Veche.

Embargo Hub este organizat de Asociația Culturală Embargo cu susținerea: Consiliului Județean Timiș, Asociația pentru Promovarea și Dezvoltarea Turismului în județul Timiș, Uniunea Bulgara din Banat, Primăria Dudeștii Vechi, Asociația Art Protocol. Prima serie de evenimente Embargo Hub a avut loc în perioada 19-20 iulie și a adunat peste 300 de participanți într-o fostă bază agricolă, la Electric Base, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest.

Accesul la activitățile desfășurate la sediul UBBR sunt gratuite. Iar la Electric Base biletul costă 15 lei/zi și 25 de lei pe două zile, intrarea se face începând cu ora 22.00.

Program Embargo Hub

Vineri, 16.08
Locație: Electric Base
—> 23:00 – Midiportal
—> 01:00 – concert Grave for Sale
—> 02:00 – Zoleevee
—> 04:00 – Navzar/Midiportal

Sâmbătă, 17.08
Locație: Sediul UBBR, Dudeștii-Vechi
—> 16:00 – Ia Călătoare, expoziție de costume tradiționale și atelier de cusut organizat de Asociația Culturala ART Protocol
—> 17:00 – atelier de pictură pe față și tatuaje pentru copii
—> 18:00 – Ursul Păcălit de Vulpe, Teatrul Merlin.

Locație: Electric Base
—> 23:00 Midiportal
—> 01:00 Adriano Nunez
—> 03:00 Chriss Zahary
—> 05:00 Midiportal0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor