Consultanță de 3.000 de euro pentru un ghid anti-corupție la Primăria Timișoara, cu bani de la UE

De Roxana Deaconescu
5Comentarii
Consultanță de 3.000 de euro pentru un ghid anti-corupție la Primăria Timișoara, cu bani de la UE
© foto: arhivă
Unul dintre cele 68 de proiecte depuse de Primăria Timișoara pentru fonduri europene se referă la realizarea unui ghid anti-corupție pentru funcționarii publici din instituția de pe C.D. Loga. Doar consultanța și expertiza pentru elaborarea ghidului costă în jur de 3.000 de euro.

Primăria Timișoara a semnat un contract cu o firmă cu sediul în Incuboxx, pentru consultanță și expertiză privind întocmirea unui ghid de bune practici în domeniul prevenirii corupției și a conflictului de interese.

RQM Certification SRL trebuie să presteze serviciile de consultanță și expertiză în vederea elaborării ghidului de bune practici în domeniul prevenirii corupției și a conflictului de interese din cadrul proiectului „Promovarea și aplicarea măsurilor pentru prevenirea corupției și consolidarea principiilor de etică și integritate în activitatea administrației publice locale la nivelul municipiului Timișoara”, finanțat prin Programul Operațional Capacitate Administrativă, Axa prioritară 2.

Valoarea contractului semnat de primărie este de puțin peste 14.600 de lei cu TVA, echivalentul a 3.000 de euro. Valabilitatea acestuia este de 60 de zile de la emiterea ordinului de începere.

Potrivit lui Nicolae Robu, pentru noul exercițiu financiar, Primăria Timișoara a depus 68 de proiecte, cu un total de 490 de milioane de euro, „sumă mult mai mare decât a oricărui alt oraș”, spune edilul. 42 din proiecte au fost deja aprobate.

Valoarea totală a proiectului pentru elaborarea ghidului este de 250.000 de lei.5Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor