Concurs pentru instalatori la Timisoara: cine face cel mai repede un bransament de apa

De Alina Strugariu
1Comentariu
Concurs pentru instalatori la Timisoara: cine face cel mai repede un bransament de apa
© Statia de epurare Timisoara (foto: arhiva)
Specialiști din domeniul apei din România și Germania se vor întâlni, la începutul lunii octombrie, la Timișoara, la Conferința Internațională Eco-Impuls 2015, pentru a discuta despre proiecte de infrastructură. Cu această ocazie va fi organizat și un inedit concurs la stația de epurare: o competiţie destinată instalatorilor de la companiile de apă-canal din ţara noastră şi din străinătate, care se vor întrece în realizarea unui branşament.

La Stația de Epurare „Stan Vidrighin” din Timișoara va avea loc, în perioada 1-2 octombrie 2015, cea de-a patra ediție a Conferinței Internaționale Eco-Impuls, având ca temă „Proiecte de infrastructura mare”.

Conferința va reuni specialişti din cadrul operatorilor de servicii publice, reprezentanți ai unor companii de prestigiu, furnizoare de echipamente sau prestatoare de servicii, nume sonore din mediul universitar şi institute de cercetare, anunţă reprezentanţii Aquatim.

„Domeniile principale cărora Eco-Impuls se adresează sunt serviciile de apă-canal şi deşeuri. Eco-Impuls este un forum de discuții științifice susținute de specialiști din domeniul apei din România și Germania. La Eco-Impuls 2015 și-au anunțat deja participarea peste 20 de lectori germani din zona serviciilor publice muncheneze”, potrivit directorului general al Aquatim, Ilie Vlaicu.

Conferința este organizată de Fundația româno-germană Aquademica, societatea Aquatim, Asociația Română a Apei – Comitetul Teritorial Vest și Universitatea Politehnica din Timișoara.

În premieră, la această ediţie a Conferinței Eco-Impuls va fi organizată o competiţie dedicată instalatorilor: Concursul Profesional „Stan Vidrighin”.

„La competiție pot participa atât reprezentanţi ai operatorilor regionali, cât şi ai companiilor de specialitate din ţară şi din străinătate. Competiția va avea loc în prima zi, pe 1 octombrie, începând cu ora 10, pe o platformă amenajată în cadrul staţiei de epurare „Stan Vidrighin” din Timişoara. Competitorii se vor întrece în realizarea unui branşament de apă într-o conductă aflată sub presiune.

Echipa care realizează branşamentul în cel mai scurt timp va fi declarată câştigătoare”, au explicat organizatorii.

Deschiderea oficială a Conferinței Eco-Impuls va avea loc joi, 1 octombrie, de la ora 9, la sediul Stației de Epurare „Stan Vidrighin”, de pe strada Păstorilor nr. 1.1Comentariu

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor