Concurs la Primaria Timisoara: se cauta asistent medical, paznic si secretara

De Alina Strugariu
Concurs la Primaria Timisoara: se cauta asistent medical, paznic si secretara
© Concurs la Primaria Timisoara: se cauta asistent medical, paznic si secretara (foto: arhiva)
Primăria Timișoara organizează din nou concurs pentru ocuparea mai multor posturi vacante. Este nevoie de un asistent medical pentru Serviciul Public de Asistenţă Şcolară, un referent la Compartimentul Secretariat al Direcţiei Tehnice, un inspector de specialitate la Compartimentul Parcul Copiilor, un paznic şi un electrician-lăcătuş mecanic la Biroul Baze Sportive. Vedeţi condiţiile.

Noul concurs organizat de Primăria Timişoara este programat în data de 10 noiembrie 2015, iar condiţiile de participare sunt lejere, în sensul că nu se prea cer vechime în specialitate studiilor sau cunoaşterea unor limbi străine.

Pentru postul de asistent medical este nevoie de studii medii absolvite cu diplomă, specializarea asistenţă medicală şi cunoştinţe de operare pe calculator doar Microsoft Office, nivel mediu.

Pentru referent la Compartimentul Secretariat – Direcţia Tehnică se cer studii medii absolvite cu diplomă, specializare ca operator introducere date, secretariat, stenodactilografiat, şi cunoştinţe de operare pe calculator Microsoft Office la nivel avansat.

Pentru postul de inspector de specialitate gradul II la Compartimentul Parcul Copiilor este nevoie de studii superioare tehnice de lungă durată absolvite cu diplomă – specializarea ingineria mediului, cunoştinţe de operare/programare pe calculator Microsoft Office – nivel mediu şi o vechimea în specialitate studiilor de cel puţin un an.

La Biroul Baze Sportive se caută un muncitor calificat – electrician/ lăcătuş mecanic şi un paznic, doritorii trebuie să aibă studii medii.

Prima etapă a concursului va fi selecţia dosarelor de înscriere, în 10 noiembrie urmează proba scrisă şi proba practică, după caz, iar în 12 noiembrie interviul, la primărie.

Doritorii şi pot depune dosarele până în data de 30 octombrie la ora 14.00 la Serviciul Resurse Umane de la sediul instituţiei, Bd. C.D. Loga nr. 1, camera 8 .0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor