Concert R.O.A. și o noapte elektrikă la Craft Pub în Timișoara!

Reactualizat la:
Concert R.O.A. și o noapte elektrikă la Craft Pub în Timișoara!
© foto: Craft Pub
ADVERTORIAL. Craft Pub au oaspeți deosebiți pe 30 Noiembrie, pentru o noapte în care R.O.A. sunt cireașa de pe tortul unui party electrizat de dj kuky, mcx woodie, slimrocka și anka.

Se numesc Rise Of Artificial și au apărut în Noiembrie 2010. Membrii fondatori sunt Bogdan Popoiag (UNU’) si Cezar Stanciulescu (Junkyard). Premiera lor in FM s-a manifestat în dimineața de 10 noiembrie 2010, având ca esență lansarea primului single intitulat “Ne Place”, single ce s-a auzit prima data pe Radio Guerrilla, urmând a fi preluat de către toate radio-urile din țară și din București. În prima jumătate a anului 2011, “ Ne Place “ ajunge să se claseze pe prima poziție in topurile muzicale și să se transforme in cel mai difuzat cântec din FM-ul românesc. Compozițiile pieselor sunt comune și separate, în funcție de inspirație. Bogdan se folosește de experiența de regizor, semnând astfel și regia videoclipurilor ROA. După trecutul glorios cu Șuie Paparude (2003-2009), Cezar nu va ezita nici de aceasta dată să ne încânte cu binecunoscutele lui părți vocale. Din mai 2011, un nou membru se alătură trupei. Cristin Negriuc este numele lui și răspunde de elementele electrice ale sunetelor de chitară.

Dar concertul este doar topping-ul unui party până dimineață la Craft Pub, cu slimrocka special guest, host-ul dj kuky alături de mcx woodie și un outro surpriză, pentru amatori.

Deci ia-ți pantofii de dans cu led-uri sau cu sclipici și fii gata să dansezi până dimineață! Pentru că ne place, place, place!

Ne auzim la Craft Pub, în 30 Noiembrie, Piața Iancu Huniade, nr. 3.

(168220)
Regulament de plasare a anunturilor