Compania Tudo, servicii de cel mai inalt nivel prin Scoala de Soferi, Centrul de Pregatire si Perfectionare si Taxi (P)

Reactualizat la:
Compania Tudo, servicii de cel mai inalt nivel prin Scoala de Soferi, Centrul de Pregatire si Perfectionare si Taxi (P)
© TION: Compania Tudo, servicii de cel mai inalt nivel prin Scoala de Soferi, Centrul de Pregatire si Perfectionare si Taxi (P)
Dacă aveţi de efectuat şcoala de şoferi, de efectuat cursuri de pregătire în domeniul transporturilor, pe piaţa timişoreană şi cea lugojeană, puteţi apela la o firmă cunoscută şi apreciată de ani buni. De asemenea, dacă aveţi nevoie de un taxi, puteţi apela la compania Tudo.


De mai mulţi ani, un nume s-a impus pe piaţa timișoreană în domeniul şcolilor de şoferi şi a serviciilor de taximetrie. Societatea Tudo oferă o gamă largă de servicii pentru sectorul auto şi al transporturilor.

Şcoala de şoferi oferă clienţilor 18 autoturisme de diferite tipuri pentru efectuarea practicii. De asemenea, sunt disponibile două motociclete. Orele de legislaţie sunt urmate în sala de specialitate de pe strada Pestalozzi.

Instructorii au o experienţă bogată, oferind cursanţilor toate informaţiile şi expertiza necesare obţinerii carnetului de conducător auto. Se oferă cursuri pentru categoriile AM, A2, A, B, C, C+E, TR. Informaţii suplimentare se pot obţine, de luni până vineri, respectiv sâmbătă între orele 10 şi 12, la telefon 0256492538, la Timişoara, respectiv 0256355862, la Lugoj. Se oferă cursuri pentru o gamă completă de categorii de permise de conducere.

De asemenea, la Tudo este disponibil şi un laborator psihologic dotat cu cele mai noi programe software în domeniul verificărilor psihologice. Operaţiunile de testare sunt efectuate de psihologi cu experienţă şi pasiune pentru munca prestată. Informaţii se pot obţine între orele 9 şi 17, de luni până vineri, respectiv sâmbătă, de la 10 – 12, la telefon 0256492538.

Unul dintre punctele forte în activitatea Tudo este Centrul de pregătire şi perfecţionare din domeniul transporturilor rutiere. Acesta oferă cursuri pentru obţinerea de: atestat coordonator transporturi, atestat conducător auto care efectuează transport rutier public de persoane (CPI persoane,CPP persoane, CPIa persoane), atestat conducător auto care efectuează transport public de marfa (CPI marfa, CPC marfa, CPIa marfă), atestat conducători auto care efectuează transport rutier cu vehicule având mase şi/sau dimensiuni depăşite (agabaritic), atestat şoferi mărfuri periculoase (colete şi cisterne) adr, consilier de siguranţă adr, atestat taxi/vizare atestat taxi, atestare persoane de legislaţie rutieră, atestare instructor de conducere auto. Informaţii suplimentare referitoare la Centrul de Pregătire şi serviciile oferite se pot obţine la tel 0742520894, 0736086047, 0760661671, respectiv la adresa de e-mail tudo2003@gmail.com.

Probabil cel mai cunoscut serviciu de taximetrie din Timişoara este cel al Tudo. În prezent, aceasta lucrează cu peste 800 de angajaţi şi colaboratori. Aceştia dispun de cele mai noi modele de autoturisme, dotate cu staţii radio şi case de marcat fiscale moderne. Dispeceratul Tudo este deservit de operatoare autorizate care oferă clienţilor tot sprijinul necesar în timp real, asigurând o comunicare de calitate cu clientul.

Apelând la serviciile Tudo beneficiaţi de transport de persoane în ţară şi străinătate, transport de persoane pentru firme pe bază de contract, efectuarea de comisioane, rezervari anticipate cu apel din partea dispecerei şi prezenţa taxiului la ora dorită. De asemenea, se oferă spaţiu publicitar pe taxiuri 24 de ore din 24. Serviciile de taximetrie sunt oferite la următoarele numere de telefon: Romtelecom 0256/945; Cosmote: 0766.329.294; Orange : 0744.449.941; Vodafone 0723.449.940.

Activitatea companiei a început în 1996 ca şi furnizor de servicii de taxi, dar şi Şcoala de Şoferi cu 20 de vehicule pentru servicii de taximetrie şi 8 maşini, un camion şi o motocicletă pentru şcoală. Din 2011 a demarat şi activitatea centrului de pregătire, atât în Timişoara, dar şi în Lugoj. În acest moment, la Lugoj mai funcţionează activitatea unui centru de pregătire şi şcoala de şoferi.