Clinica de Bere in Galeria Real (P)

Reactualizat la:
Clinica de Bere in Galeria Real (P)
Chiar de Ziua Nationala a Romaniei, 1 decembrie, Clinica de Bere îşi mută magazinul în Galeria Real 1 din Calea Aradului!

„Pacienţii“ Clinicii de Bere vor putea să combine cumpărăturile pe care le fac în Real Hypermarket cu aprovizionarea berilor lor preferate, Terapia Gold şi Terapia Platin. În acelaşi timp pot obţine informaţii în magazinul Clinicii de Bere legate de procesul de fabricaţie, materiile prime folosite dar şi care sunt … indicaţiile terapeutice ale berii Terapia!

În cursul lunii decembrie, Clinica de Bere va deschide magazinul numărul doi în Galeria Real 2, cel situat în Calea Şagului, iar la începutul anului viitor cel de-al treilea magazin, în Galeria Real 3, cel situat în comuna Ghiroda, pe drumul spre aeroport. Planul de extindere al Clinicii de Bere pe segmentul de retail prevede deschiderea mai multor magazine de desfacere în Galeria Real din Arad, Oradea şi Deva. Toate, în primul trimestru al anului 2012.

Noul program de functionare al magazinului Clinica de Bere din Galeria Real 1, din Calea Aradului, este zilnic între orele 9.00-21.00, inclusiv sâmbăta şi duminica. Magazinul de pe strada Bogdanestilor nu va mai fi functional de la 1 decembrie 2011.

Clinica de Bere Timisoara este prima microfabrică de bere din Romania care produce bere nefiltrată şi nepasteurizată, de cea mai înaltă calitate.

Clinica de Bere produce şi comercializează mărcile înregistrate Terapia Gold şi Terapia Platin.

www.clinicadebere.ro

Terapia Mobile Service 0735-003 033