Cele mai frumoase plaje din lume

De T. Ex.
Reactualizat la:
Cele mai frumoase plaje din lume
© foto: Pixabay
Deși vara este pe punctul de a se termina, asta nu înseamnă că nu mai este timp pentru o excursie într-un colț de lume exotic. Și ce colț de lume este mai special pentru o vacanță la soare, decât o plajă exotică într-o zonă unde vara este stăpână tot timpul anului.

Seychelles

Una dintre cele mai fotografiate locații din lume, plajele rozalii ale Anse Source d’Argent se întind pe insula La Digue, una dintre cele 115 insule ce formează acest arhipelag din Oceanul Indian. Nisipul strălucește și contrastează cu bolovanii de granit ce tronează la marginea fiecărei plaje. Apa turcoaz nu este prea adâncă și este protejată de valurile oceanului de reciful din apropiere.

Maldive

Fie că excursia ta de vis la plajă constă în a petrece câteva nopți de vis într-o stațiune de lux, sau în a înota printre pești tropicali la 24 de metri sub apă, insulele Maldive sunt locul unde oricare sau ambele opțiuni sunt ușor de împlinit. Aflate la ecuator, la sud-vest de Sri Lanka, nu mai puțin de 1.102 insule formează Maldivele. Aerul curat care învăluie arhipelagul se amestecă printre frunzele franjurate ale palmierilor.

Bora Bora, Tahiti

Aceasta este cea mai magică insulă care formează Polinezia Franceză în Pacificul de Sud. Cu o lungime de doar 29 de kilometri, această insulă plină de vegetație se află într-o lagună protejată mărginită de țărmuri cu nisip alb, cele mai frumoase plaje fiind în Matira Point. Bora Bora este cunoscută drept ”insula romantică”, o poreclă ușor de deslușit, după plajele izolate, hoteluri intime și atmosfera liniștită.

Hamptons, New York

Una dintre cele mai populare plaje din SUA, Hamptons se laudă cu cele mai frumoase plaje din Long Island. Țărmul natural, lipsit de amprenta umană, începe în jurul Southampton și se îndreaptă spre est până la finalul insulei Montauk. Dunele brăzdate de vânt și ierburile înalte mărginesc Oceanul Atlantic.

Plaja Lanikai, Hawaii

Peste 800 de metri de nisip sclipitor, palmieri întinși peste o plajă albă, plante tropicale și zile însorite interminabile fac din Lanikai una dintre cele mai frumoase plaje din Hawaii. Țărmul este protejat de un recif de coral aflat în apropiere, ce mențin valurile relativ mici. Apa este întotdeauna verde-albăstruie, desprinsă parcă dintr-o vedere.

Insula Fraser în Australia

Cățărată pe coasta însorită din Queensland, la 259 kilometri nord-est de Brisbane, Insula Fraser este cea mai mare insulă de nisip din lume și se laudă cu plaje formidabile. Această zonă protejată este un vis devenit realitate pentru orice ecologis,t cu 1.664 kilometri pătrați de paradis natural nederanjat și păduri tropicale cu arbori vechi de peste 1.000 de ani cresc din nisip.

Insula Saint Bart

Una dintre nenumăratele insule din Marea Caraibeană, St. Bart iese în evidență prin amestecul său de atmosferă franțuzească cu relaxarea specifică unei insule exotice. Cu plaje izolate frumoase, mâncare franțuzească de excepție și hoteluri cochete, acest loc de joacă tropical este popular printre turiștii de pretutindeni. Lungă de 13 kilometri, insula este mărginită de 20 de plaje și mici caverne perfecte pentru înotători, cu ape sclipitoare și nisip alb.Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor