Cel mai fain targ traditional, Produs de Cluj, ajunge la Timisoara!

Cel mai fain targ traditional, Produs de Cluj, ajunge la Timisoara!
ADVERTORIAL. Toate cele bune de la Cluj, alimente produse în gospodăriile proprii de micii fermieri clujeni, dulciuri de casă şi produse de artizanat, uleiuri presate la rece de la Luna si Turda, slănină, cârnați, caș și brânză de oaie, dulcețuri, sucuri și prăjituri, preparate ca acasă, la mama, produse apicole, ciocolată şi turtă dulce, ceaiuri naturale şi vinuri, ajung și la Timișoara.

Avem costume populare din zona Transilvaniei, bijuterii lucrate manual, obiecte sculptate în lemn, ceramică, marochinărie, produse din lavandă şi săpunuri naturale.

cel-mai-fain-targ-traditional-produs-de-cluj-ajunge-la-timisoara-7

Vor fi alături de timișoreni, îndrăgiți interpreți și dansatori clujeni, acompaniați de ceterași de la Cluj. Bucătari pricepuţi vor încinge grătarele şi vă vor delecta cu gustoase preparate gătite în aer liber.

cel-mai-fain-targ-traditional-produs-de-cluj-ajunge-la-timisoara-6

De şase ani străbatem ţara şi lumea, promovăm tradiția și autenticul, dar avem grijă și de tânăra generație. Aducem la Timișoara, în special pentru cei mici dar și pentru iubitorii de adrenalină, cel mai frumos parc de distracții din Transilvania.

cel-mai-fain-targ-traditional-produs-de-cluj-ajunge-la-timisoara-3

Suntem Produs de Cluj, cel mai fain târg din Ardeal, avem o zestre bogată, susținem și promovăm munca producătorilor și meșteșugarilor.

Vă așteptăm în parcarea Shopping City Timişoara, între 14 şi 16 iulie!

Evenimentul este organizat cu sprijinul Consiliului Judeţean Cluj în parteneriat cu Shopping City Timişoara.

(833208)