Cei mai buni elevi la matematica din Timisoara, selectati pentru un centru de excelenta

De Adrian Panduru
Cei mai buni elevi la matematica din Timisoara, selectati pentru un centru de excelenta
© Cei mai buni elevi la matematica din Timisoara, selectati pentru un centru de excelenta (foto: arhiva)
Colegiul Naţional C.D. Loga Timişoara organizează etapa de selecţie a elevilor pentru participarea acestora la Proiectul TMMATE JUNIOR – Centrul de excelenţă în matematică, proiect iniţiat în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş.

Selecţia se adresează elevilor din clasele a IV -a, iar perioada de înscriere este între până în 12 noiembrie. Selecția elevilor va avea loc la sediul provizoriu al Colegiului CD Loga, str. Lorena 35, sâmbătă, 14 noiembrie, de la ora 10.

Cei care doresc să se înscrie pot face acest lucru online prin acest formular, pe baza unui tabel nominal, înaintat de către unităţile de învăţământ interesate, transmis pe fax sau pe adresa de e-mail a liceului: secretariat@loga.ro, sau individual, prin cerere depusă la secretariatul liceului de către părintele elevului.

Regulamentul de organizare şi desfăşurare a proiectului „TMMATE JUNIOR” se află postat pe site-ul www.cdloga.ro. Tot aici se găsesc și subiectele din anii anteriori.

Acest proiect îşi propune să selecteze elevii din clasele a IV-a, capabili de performanţă la matematică, să dezvolte un sistem de pregătire performant în cadrul centrului de excelenţă şi să le ofere oportunitatea participării la competiţii matematice de înalt nivel.

Activităţile pe care şi le propune acest proiect se vor desfăşura în trei etape: selectarea elevilor în cadrul unui concurs de selecţie; pregătirea elevilor în centrul de excelenţă; participarea elevilor la concursurile de matematică „TMMATE”.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor