Cea mai buna cafea se prepara la Timisoara. Se pregateste o noua editie Cafekultour

De Simina Bratu
Cea mai buna cafea se prepara la Timisoara. Se pregateste o noua editie Cafekultour
© Foto: wookmark.com
O mulțime de evenimente și cafea din cea mai bună! Asta se anunță pentru cea mai nouă ediție a Cafekultour. Organizatorii sunt destul de misterioși în legătură cu surprizele pe care le pun la cale, însă au anunțat primul eveniment pe care-l pregătesc.

Ajuns la cea de-a doisprezecea ediție, Cafekultour va avea loc în perioada 18 – 24 aprilie, în diferite locații din Timișoara. Evenimentul este unul de tradiție în orașul de pe Bega, punând accentul pe multiculturalitatea urbei. La edițiile precedente spectatorii s-au putut delecta cu o mulțime de concerte, spectacole, proiecții de film, petreceri și, desigur, cafea din cea mai delicioasă.

Despre ediția din 2016 încă nu s-au divulgat prea multe, dar organizatorii au anunțat, totuși, un prim eveniment, care va fi cu siguranță pe placul celor care nu-și pot imagina viața fără cafea.

„Maestrul barista Nana Holthaus-Veshe vrea să redefinească cultura cafelei împreună cu voi. Cafea, espresso, cappuccino – toate ne oferă noi momente de savoare. În continuare, însă, cunoaștem cafeaua prea puțin. Barista Nana consideră că am perceput prea mult timp cafeaua ca fiind acea «băutură neagră» și nu am descoperit-o la adevăratul ei potențial. O adevărată maestră în arta preparării cafelei, Nana Holthaus-Veshe deține nu doar titlul de maestru barista, ci este și un ambasador care dorește să ne inițieze în cultul cafelei”, transmit organizatorii evenimentului.

Astfel, doritorii sunt așteptați la o degustare și o lecție despre cafea. Evenimentul va avea loc pe 18 aprilie, de la ora 19, la Aethernativ Cafe. Intrarea este liberă.



0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase