Casa de Asigurari de Sanatate Timis lanseaza invitatii

De Delia S. Barbu
Casa de Asigurari de Sanatate Timis lanseaza invitatii
Furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive medicale care nu sunt în colaborare cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş sunt invitaţi să încheie contract pe anul în curs.

Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş invită toţi furnizorii de servicii medicale, medicamente şi dispozitive , care doresc să intre în relaţie contractuală cu instituţia pentru anul 2012, să depună documentele necesare contractării la serviciile specializate CJAS Timiş, în perioada 04.01.2012 – 11.01.2012. Perioada de contractare va fi finalizată până la data de 31.01.2012.

În cazul în care, furnizorii vor depune documentele prevăzute de actele normative în vigoare necesare încheierii contractelor după data de 11.01.2012, aceştia nu vor mai intra în relaţie contractuală cu Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş, până la următorul termen de contractare.

Informaţii detaliate privind încheierea contractelor cadru, precum şi documentele necesare, grupate pe tipuri de asistenţă medicală, se găsesc afişate pe site-ul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Timiş, www.cjastm.ro.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !