Candidat eliminat la BAC, in Timis. A fost prins cu telefonul in sala de examen

De Valentin Rusu
Candidat eliminat la BAC, in Timis. A fost prins cu telefonul in sala de examen
© TION - Candidat eliminat la BAC, in Timis. A fost prins cu telefonul in sala de examen
Un candidat a fost eliminat din examen, luni, la prima probă a Bacalaureatului. Elevul a fost prins cu un telefon mobil asupra lui, aşa că a fost nevoit să părăsească examenul.


Candidaţii la Bacalaureat nu se învaţă minte nici acum, în al 12-lea ceas, în sesiunea de toamnă a examenului. Luni, la proba de Limba Română – scris, un elev a fost eliminat din examen pentru că avea asupra lui un telefon mobil. Conform regulamentului, aceste dispozitive nu sunt permise în sala de examen. Comisia a decis imediat eliminarea candidatului care dădea BAC-ul la Liceul Brătianu din Timişoara. Două sesiuni, candidatul nu va mai putea participa la examenul de Bacalaureat.

La proba de Limba Română, în Timiş, s-au înscris 1.112 candidaţi, 888 au fost prezenţi, 224 absenţi, un eliminat din cauza telefonului

Candidaţilor le este interzis să intre în sălile de examen cu ghiozdane, rucsacuri, sacoşe, poşete, acestea urmând să fie lăsate în sala de depozitare a obiectelor personale, stabilită de comisia de BAC 2014. Cei care refuză să lase aceste obiecte în sala stabilită de comisie nu vor fi primiţi în examen. Candidaţii nu pot avea asupra lor telefoane mobile, căşti audio, precum şi orice mijloc electronic de calcul ori de comunicare, ce permite conectarea la internet sau la reţele de socializare şi care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidaţi sau cu persoane din exterior.

Candidaţii care încalcă aceste reguli vor fi eliminaţi din examen. Odată eliminat din examen, candidatul nu mai poate participa la următoarele două sesiuni ale examenului de Bacalaureat.

Articole pe aceeași temă:

Incep probele scrise la BAC! Peste 1.800 de candidati din Timis sunt in focul examenelor0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor