Burse pentru studentele inscrise la universitatile din Regiunea Vest

De M.S.
Burse pentru studentele inscrise la universitatile din Regiunea Vest
Burse pentru studentele inscrise la universitatile din Regiunea Vest
Studentele masterande înscrise la universităţile de stat sau private din Regiunea Vest pot beneficia de un sprijin financiar oferit prin intermediul unui proiect european pentru continuarea studiilor.

În perioada 19-24 martie 2012, studentele înscrise la universităţile de stat sau private din Regiunea Vest (Arad, Caraş-Severin, Hunedoara şi Timiş), care sunt în situaţii sociale defavorizate, pot aplica pentru una dintre cele 160 de burse oferite de Universitatea de Vest din Timişoara. Scopul acestor burse este de a facilita accesul studentelor care provin din familii cu posibilităţi materiale reduse la pregătire universitară, în cadrul studiilor de masterat.

Cuantumul total al bursei este de 3000 de lei, adică 333 de lei pe lună. Bursele sociale se acordă conform următoarelor priorităţi şi criterii: studentelor masterande a căror familie nu realizează pe ultimele trei luni un venit lunar net mediu pe membru al familiei mai mare de 1000 de lei, masterandelor orfane de ambii părinţi, celor provenite din casele de copii sau plasament familial, care nu realizează venituri şi studentelor masterande bolnave de TBC, care se află în evidenţa unităţilor medicale, celor care suferă de diabet, boli maligne, sindromuri de malabsorbţie grave, insuficienţă renală cronică, astm bronşic, epilepsie, cardiopatii congenitale, hepatită cronică, glaucom, miopie gravă, boli imunologice, cei infestaţi cu virusul HIV sau bolnavi de SIDA, spondilită anchilozantă sau reumatism articular acut.

Bursele sunt oferite prin intermendiul unui proiect cofinanţat din Fondul Social European.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !