Bosch Service Solutions Timisoara, in colaborare cu Vertical Adventure, organizeaza un eveniment dedicat angajatilor Bosch si tuturor timisorenilor pe care ii uneste pasiunea pentru jocurile copilariei

Reactualizat la:
Bosch Service Solutions Timisoara, in colaborare cu Vertical Adventure, organizeaza un eveniment dedicat angajatilor Bosch si tuturor timisorenilor pe care ii uneste pasiunea pentru jocurile copilariei
© Foto: Bosch Service Solutions Timișoara
ADVERTORIAL. Evenimentul intitulat „Jocuri fără vârstă” va avea loc sâmbătă, 30 Iunie, între orele 10:00 – 17:00, la Muzeul Satului Bănățean, unde ne vom întâlni cu toții cu scopul de a retrăi vârsta marilor evoluții, de a păși dincolo de granițele tuturor posibilităților și de a ne înviora ziua cu jocurile copilăriei.

Am pornit de la premisa după care s-a ghidat Bosch dintotdeauna – Tehnică pentru o viață – și am descoperit tehnica, sau chiar trucul, care să ne trimită înapoi la vârsta celei mai depline libertăți. La șotron, rațele și vânătorii, coarda și multe alte jocuri, vom descoperi tehnica potrivită pentru a câștiga.

Intrarea la eveniment se va face pe bază de donație, acest lucru fiind opțional și constând în jucării, cărți sau o sumă simbolică, după posibilități. Donațiile vor fi preluate de către Asociația Copii și dăruite copiilor defavorizați cu vârste cuprinse între 3 și 15 ani, ce participă la activitățile centrelor.

Pentru că vrem să revenim în joc cu forțe proaspete am apelat la câteva trucuri și am invitat „experți în arta culinară”, care vor comercializa unele dintre cele mai savuroase preparate ale lor. Momax ne așteaptă în zona de relaxare cu pufi de stat, hamace și alte surprize, iar cei de la Pegas ne invită la o plimbare cu bicicleta copilăriei. Pentru a imortaliza momentul și pentru a transforma acest eveniment într-o amintire memorabilă îi avem ca invitați pe cei de la Picster.

Pentru mai multe detalii despre eveniment, despre jocuri sau furnizori pe pagina de Facebook.

Cei interesați se pot înscrie AICI!

 
Regulament de plasare a anunturilor