Biroul perfect – HUB700, noua oferta de spatii in centrul Timisoarei

Biroul perfect – HUB700, noua oferta de spatii in centrul Timisoarei
© Tion: Biroul perfect - HUB700, noua oferta de spatii in centrul Timisoarei
ADVERTORIAL. Pentru majoritatea angajaților din domeniul corporatist, biroul este ca o a doua casă. De aceea, și pentru angajatori este foarte importantă alegerea spațiilor pentru birouri. La început de 2018, HUB700 propune companiilor o locație optimă pentru desfășurarea activității profesionale. Clădirea este situată în zona ultracentrală a Timișoarei și oferă spațiul optim de birouri pentru companii.

Iată avantajele principale:

Amplasare ultracentrală

Amplasarea este deosebit de avantajoasă, în zona zero a orașului, la doar 200 de metri de Piața Operei (imediat lângă centrul istoric).

Clădirea de birouri HUB700 este localizată în centrul zonei de afaceri din Piața 700, care este astăzi zona principală de birouri din Timișoara, incluzând City Business Center, clădiri speculative de clasa A și B, funcții administrative etc. De asemenea, în imediata sa apropiere se află numeroase restaurante, cafenele, bănci, farmacii și alte facilități.

Apropierea sa față de Parcul Botanic o face să fie o alegere excelentă pentru cei care doresc o pauză de relaxare într-un mediu natural.

Accesul este extrem de ușor, zona fiind bine conectată cu restul orașului prin bulevarde principale. Pentru multe companii, accesul facil la spațiile de lucru este un factor hotărâtor.

Pentru angajați, sunt amenajate în zonă piste de biciclete și există o rețea bogată de mijloace de transport în comun.

Parcarea privată HUB700 este un alt avantaj pentru angajații care folosesc spațiile de birouri.

Facilități

Facilitățile clădirii de birouri includ toate resursele necesare pentru un mediu de lucru confortabil.

Clădirea HUB700 (fostul INFOTIM) – cunoscută drept gazda unor companii de renume, este o clădire complet reabilitată. Este localizată în zona zero a orașului, oferind excelentă vizibilitate din trei direcții.

Din punct de vedere al spațiului, este o clădire generoasă (suprafață: 1.800 mp), ce pune la dispoziție spații luminoase și încăperi cu tavan suspendat. Condițiile existente oferă flexibilitate în amenajare și permit desfășurarea activității pe o suprafață optimă.

Alte avantaje incluse sunt instalațiile moderne de încălzire și aer condiționat, conexiunea rapidă la internet, precum și generator de curent pentru situaţii de urgență de 140 KVA.

De asemenea, pentru siguranța resurselor umane și materiale, este prevăzut serviciul de pază 24/24. Parcarea privată include 75 de locuri de parcare și este prevăzută cu încărcător pentru mașini electrice.

Avantajele amplasării în zonă, precum și facilitățile oferite sunt factorii care contribuie la satisfacția celor care folosesc spațiile de birouri HUB700. Clădirea oferă condiții complete, fiind integral reabilitată.

Satisfacția chiriașilor HUB700 este în raport direct cu condițiile de care beneficiază. Companii precum NOKIA, ETA2U, SafeFleet activează cu succes în clădirea HUB700 de peste 10 ani.

Companiilor interesate să activeze într-un mediu business de top le sunt oferite spre închiriere etajele 1, 2, 3 (320 mp fiecare), precum și parterul clădirii (parțial). Mai multe informații se pot obține de pe site-ul www.hub700.com sau la telefon (+40) 743 214 033, persoana de contact Cristina Artimon.

(955902)