Autobuzele 28 si 29 isi reiau traseul prin zona Virgil Economu

De A.S.
Autobuzele 28 si 29 isi reiau traseul prin zona Virgil Economu
© TION: Autobuzele 28 si 29 isi reiau traseul prin zona Virgil Economu
Începând de vineri, 1 august, autobuzele de pe liniile 28 şi 29 vor circula din nou până la staţia Virgil Economu, care va fi capătul de linie pentru ambele, anunţă RATT. Traseele au fost deviate din cauza lucrărilor care au avut loc la reţelele de apă şi canalizare în zona Modern. Şi autobuzul M35 va reveni pe traseul obişnuit.

Astfel, traseul liniei 28 va fi prelungit de la staţia Uzinei, pe Calea Dorobanţilor, intersecţia Virgil Economu, strada Palmierilor, strada Mătăsarilor şi strada Uzinei. Staţia Mătăsarilor, de după intersecţia cu strada Lalelelor, va fi desfiinţată. Cealaltă porţiune de traseu de la staţia Uzinei la strada Gheorghe Ţiţeica va rămâne neschimbată.

De asemenea, şi autobuzele de pe linia 29 îşi vor relua traseul de pe strada Aleea Ghirodei, pe strada Mătăsari, Calea Dorobanţilor, până la intersecţia cu Virgil Economu, revenind pe vechiul traseu, pe strada Palmierilor şi Aleea Ghirodei, până la staţia Ialomiţa.

„Porţiunile dintre strada Uzinei, respectiv Aleea Ghirodei şi V. Economu, au fost întrerupte pentru autobuzele 28 şi 29 în perioada lucrărilor de modernizare şi de extindere a reţelelor de apă şi canalizare de pe Calea Dorobanţilor până la sensul giratoriu Aeroport şi pe strada Palmierilor. Autobuzul M 35, care asigură legătura dintre Timişoara şi Giarmata Vii, şi care a fost de asemenea deviat din cauza lucrărilor din intersecţia Modern, revine pe traseul de pe Calea Dorobanţilor, Aleea Pădurea Verde, Giarmata Vii şi retur. Orarele liniilor 28, 29 şi M 35 rămân neschimbate”, au mai precizat reprezentanţii RATT.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor