Atentia la detalii si calitatea lucrarilor executate – cheia succesului in domeniul proiectelor rezidentiale (P)

Reactualizat la:
Atentia la detalii si calitatea lucrarilor executate – cheia succesului in domeniul proiectelor rezidentiale (P)
© TION: Atentia la detalii si calitatea lucrarilor executate – cheia succesului in domeniul proiectelor rezidentiale (P)
Atunci când piaţa imobiliară nu se mai află în creştere exponenţială, când cererea a scăzut foarte mult, una dintre modalităţile prin care un dezvoltator se poate impune este calitatea produselor realizate. Câteva proiecte rezidenţiale timişorene, realizate de Noua Casă Locuinţe, se remarcă prin această calitate, printr-o ofertă adresată segmentului superior al cererii.


Cât de frumos sună „Să te muţi în casă nouă”. Un deziderat pe care mulţi reuşesc să-l realizeze. Pentru cei cu pretenţii, Noua Casă Locuinţe a realizat câteva proiecte rezidenţiale timişorene: Green Park Residence 1 şi 2, Noua Casă Residence, Intim Parc Chişoda 1 şi 2.

Noua Casă Locuinţe este prezentă pe piaţa imobiliară din anul 2000. specializată la început în construirea de spaţii comerciale şi amenajări interioare pentru diverse companii de pe piaţa locală, activitatea a fost extinsă spre ridicarea de ansambluri rezidenţiale proprii, pentru o clientelă selectivă.

Compania de construcţii timişoreană a ales varianta de a realiza imobilele ridicate cu constructori angajaţi ai firmei. Această soluţie a oferit antreprenorului posibilitatea de a monitoriza lucrările, fără a fi nevoie de colaboratori care de multe ori fac rabat de la calitate.

„Credem că certitudinea de a cumpăra o casă construită corect, după proiectul de arhitectură şi de structură avizat este de mare importanţă, de aceea noi nu am căutat niciodată să modificăm nimic din acestea pentru avantaje personale de costuri, deoarece am înţeles interesul clientului pentru o construcţie sigură şi trainică, având o structura rezistentă şi finsaje de calitate”, au anunţat reprezentanţii companiei Noua Casă Locuinţe.

La ridicarea ansamblurilor rezidenţiale s-au folosit exclsuiv materiale de cea mai înaltă calitate, de la producători recunoscuţi, cu nume.

Prioritatea dezvoltatorului timişorean este ca fiecare client să fie mulţumit şi entuziasmat de achiziţia făcută, de aceea a efectuat investiţii doar în zone cu drumuri asfaltate, utilităţi, iluminat stradal, spaţii verzi, mijloace de transport, magazine.

Ultimul proiect rezidenţial al companiei este Green Park Residence. Un proiect adresat celor cu pretenţii, cu atenţie la fiecare detaliu, celor pentru care prima impresie contează, celor care caută confort, calitate şi apartamente bine gândite.

„Cât de frumos este să te muţi în casă nouă”, este sloganul sub care este ridicat ansamblul situat în Giroc, Bulevardul Soarelui.