Aquatim sfătuiește clienții să verifice indexul contorului de apă, cel puțin o dată pe an

De C.V.
Aquatim sfătuiește clienții să verifice indexul contorului de apă, cel puțin o dată pe an
© foto arhiva
Încă din 2008, societatea de apă și canal a instalat pe toată raza Timișoarei exclusiv contoare cu citire radio, pentru a nu-i mai deranja pe consumatori și pentru o citire cât mai bună a indexului contoarelor. Aceste contoare funcționează pe baterii care pot fi afectate în timp de factori înconjurători. este recomandată citirea și transmiterea indexului contorului de apă măcar o dată pe an.

„Mediile umede, beciurile și alte spații aflate la adâncime generează implicit o viață mai scurtă a bateriei atașate contorului de apă. Odată descărcată bacteria, apar neconcordanțe evidente între indexul efectiv de pe contor și cel transmis”, explică reprezentații Aquatim.

Societatea de apă și canal recomandă clienților să verifice și să transmită Serviciului Citiri și Consumuri, o dată pe an, indexul afișat de contorul de apă.. Montajul și înlocuirea contoarelor de apă constituie un serviciu pe care Aquatim îl prestează gratuit.

Clienţii pot transmite indexul contorului telefonic, prin mesaj text (SMS) sau e-mail, de preferință la data convenită cu Aquatim şi trecută pe factură, Pe lângă indexul contorului, clienţii mai trebuie să transmită adresa completă sau codul „brigadă, carte, număr” de pe factură.

Pentru clienții din Timișoara și localitățile arondate (vedeți aria de operare), indexul contorului poate fi transmis:
– la numerele de telefon: 0754 223 856 şi 0256 226 656, program 8-15, sau prin SMS la orice oră. Tariful este normal.
– la adresa de e-mail: consum@aquatim.ro.
– prin formularul de contact de pe site.

Clienții din sucursale pot transmite indexul contorului la sediul sucursalei de care aparțin.

Reprezentanții Aquatim vor verifica periodic şi, ori de câte ori este necesar, corectitudinea datelor transmise.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor