Angajări cu criterii ciudate la Primăria Timișoara! Se cer 5 ani vechime pentru un consilier la serviciul Sandei Greblă și doar 2 pentru un director pe postul lui Trocan

De Roxana Deaconescu
33Comentarii
Angajări cu criterii ciudate la Primăria Timișoara! Se cer 5 ani vechime pentru un consilier la serviciul Sandei Greblă și doar 2 pentru un director pe postul lui Trocan
© foto: arhivă
Primăria Timișoara continuă angajările în această vară. E nevoie de un șef de birou pentru fosta Direcție de Patrimoniu, de un consilier pentru serviciul condus de Sanda Greblă, de un altul pentru Biroul Monitorizare Trafic și de altul care să lucreze la Mediu. Criteriile puse de Serviciul Resurse Umane al PMT sunt însă destul de ciudate.

Cei trei consilieri clasa I care vor fi angajați la primărie au nevoie de studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Un lucru este ciudat însă. Viitorul consilier clasa I gradul profesional principal care va lucra la Serviciul Unitate de Implementare Proiecte Angajate ca și Capitală Europeană a Culturii, structură condusă de Sanda Greblă, cea care a venit în primărie ca asistentă a primarului Nicolae Robu în 2012, trebuie să aibă minimum 5 ani de experiență în muncă. Nu i se cer însă studii speciale, ci doar diplomă de licență sau echivalentă. Trebuie să știe să lucreze la nivel mediu în Microsoft Office și să cunoască „limba engleză sau limba germană – nivel avansat”.

Culmea, pentru un post de director scos recent la concurs de primărie, mai exact pentru funcția lui Ciprian Trocan, Serviciul Resurse Umane a cerut doar o experiență de… 2 ani.

Detalii, AICI!

Pentru Biroul Monitorizare Trafic se caută un consilier clasa I gradul profesional debutant, fără pic de experiență, și cu studii în orice domeniu, care să știe să folosească Microsoft Office la nivel mediu.

La Serviciul Reglementare, Monitorizare, Protecție și Ameliorare Mediu este nevoie de un consilier clasa I gradul profesional asistent, care să fie licențiat în științe juridice și să aibă vechime de minimum un an. La fel, trebuie să știe să lucreze în Microsoft Office la nivel mediu.

Viitorul șef de birou pentru Biroul Clădiri Terenuri II Vest trebuie să aibă minimum cinci ani experiență în „studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master în domeniul administrației publice, management sau în specialitate studiilor necesare ocupării funcției publice sau cu diplomă echivalentă conform prevederilor art. 153 alin. (2) din Legea educației”.

Dosarele se pot depune până în 2 septembrie, la sediul primăriei, iar proba scrisă are loc în 17 septembrie, la ora 11, la sediul Casei de cultură a orașului de pe str. Miron Costin 2. Vor fi susținute, tot la Casa de cultură, și probe suplimentare: pentru cunoștințe de limba engleză sau germană – nivel avansat, în 17 septembrie, la 9.30, dar și pentru Microsoft Office – nivel mediu, în 17 septembrie, ora 10.30. Interviurile au loc în 23 septembrie, la ora 10, la sediul primăriei.

Detalii și mai multe informații despre concurs, AICI!

Articole pe aceeași temă:

Postul lui Ciprian Trocan, scos la concurs. Fostul consilier al primarului Robu poate deveni director cu acte în regulă

Fosta șefă de cabinet a lui Nicolae Robu a ajuns șefă pe bune în primărie. Sanda Greblă conduce UIPACEC33Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor