Postul lui Ciprian Trocan, scos la concurs. Fostul consilier al primarului Robu poate deveni director cu acte în regulă

De Roxana Deaconescu
41Comentarii
Postul lui Ciprian Trocan, scos la concurs. Fostul consilier al primarului Robu poate deveni director cu acte în regulă
© foto: Nicolae Robu cu Ciprian Trocan și Daniela Știr, doi tineri aduși de el la primărie
Nu e meritocrație dacă participi la concurs? Postul lui Ciprian Trocan, fost consilier personal al primarului Timișoarei, angajat recent în primărie ca funcționar public și numit prin dispoziție de primar director după numai un an în sistem, a fost scos la concurs. Se cer studii exact ca ale tânărului de 25 de ani ajuns șef peste noapte în instituția de pe C.D. Loga.

Primăria Timișoara a scos chiar luni la concurs postul ocupat în prezent de Ciprian Trocan, fostul consilier personal al lui Nicolae Robu.

Viitorul director cu acte în regulă trebuie să aibă „studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă, studii universitare de master în domeniul administrației publice, economic, juridic sau în specialitatea studiilor”. Culmea, Ciprian Trocan este absolvent al Universității Politehnica din Timișoara, cu două programe de master la Universitatea de Vest din Timișoara, unul în Economie și unul în Drept.

De asemenea, are nevoie de minimum doi ani experiență în specialitatea studiilor și de cunoștințe de operare Microsoft Office, nivel mediu.

Cine este Ciprian Trocan? Tânărul de numai 25 de ani a fost ales să fie consilier personal al primarului Timișoarei în martie 2018. A fost agent reclame publicitare și expert parlamentar și este membru PNL de la vârsta de 18 ani. Trocan este președintele CSL Timiș (Clubul Studențesc Liberal – n.r.).

Ei bine, în mai 2019, tânărul consilier personal s-a angajat în primărie, după numai un an în sistem. A fost numit prin dispoziție de primar director executiv al Serviciului Public Asistență Medicină Școlară.

Într-un interviu pentru tion.ro, liberalul spunea că își dorește să crească în politică, dar ne mărturisea că îi place și administrația publică.

„Ca orice tânăr politician, îmi doresc să cresc. Dar îmi doresc să fie una sănătoasă și să vin cu o experiență în fața oamenilor. Administrația publică îmi place foarte mult. Pe viitor nu știu dacă voi dori să fiu primar, însă îmi doresc să continui în administrație. În același timp, îmi doresc colaborarea cu primarul Nicolae Robu. Nu știu ce-mi rezervă viitorul, nu am un scop precis, deocamdată îmi doresc să continui în administrație”, ne spunea noul director executiv din PMT.

Mai multe, AICI!

Prin același anunț, PMT a mai scos la concurs un post de inspector de specialitate II la Compartimentul Grădina Zoologică. Sunt necesare studii superioare de lungă durată absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă. Aparent, nu contează domeniul, dar e nevoie de un an vechime de muncă și de cunoștințe de operare Microsoft Office, nivel mediu.

Dosarele pentru ambele concursuri se pot depune până în 27 august, la sediul primăriei, Serviciul Resurse Umane – camera 7. Proba scrisă are loc la sediul Casei de cultură de pe str. Miron Costin nr. 2, în 5 septembrie, la ora 10, iar interviul se ține în 11 septembrie, tot la ora 10.

AICI găsiți alte detalii despre concursuri!

Articole pe aceeași temă:

Ciprian Trocan, fostul consilier al lui Robu, e director executiv în Primăria Timișoara, după numai un an în sistem

Interviu cu Ciprian Trocan, cel mai tânăr consilier personal al lui Nicolae Robu: „Nu știu dacă voi dori să fiu primar”41Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !

versiunea HTML a comentariilor

Regulament de plasare a anunturilor