Alergare non-stop la Timisoara: peste 100 de participanti romani si straini la start. Curse de 24 si 48 de ore

De Adrian Panduru
Alergare non-stop la Timisoara: peste 100 de participanti romani si straini la start. Curse de 24 si 48 de ore
© TION: Alergare non-stop la Timisoara: peste 100 de participanti romani si straini la start
La Timișoara se va alerga non-stop. 24 de ore sau… de ce nu, 48. Aceasta este durata celei mai lungi curse de alergare din România, eveniment care a ajuns la cea de-a doua ediție în Timișoara. Peste 100 de alergători români și străini vor lua startul din Parcul Copiilor din Timișoara.

La Timișoara va avea loc în perioada 22-24 septembrie cea de-a doua ediție a concursului de alergare de anduranță S24H. Evenimentul se va desfășura în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara. S24H este un concurs în care vor lua startul alergători profesioniști și amatori din România, SUA, El Salvador, Marea Britanie, Irlanda, Franța, Serbia și Ungaria.

Vineri, 22 septembrie 2017, la ora 9:00 vor lua startul la TImișoara 14 atleți, care vor alerga la proba de 48 ore. Sâmbătă, 23 septembrie, se vor alinia la start alți 100 de sportivi care vor participa la probele de 12 și 24 ore de alergare.

„Starturile au loc în zile diferite pentru ca toți ultra-atleții să finalizeze cursa deodată, și anume duminică dimineața, la ora 9:00. Îi vom premia apoi pe alergătorii <<de fier>> la scena din Parcul Copiilor Ion Creangă din Timișoara, duminică, în 24 septembrie, începând cu ora 11:00. Îi așteptăm pe timișoreni să vină în parc și să îi susțină pe alergători. Un cuvânt de încurajare e mereu binevenit și descrețește chiar și cea mai obosită frunte!”, a spus Diana Amza, managerul concursului internațional de alergare de anduranță S24H, cea care a participat la ultra-maratoane de 53 km, 61 km și 100 km.

Competiţia se desfăşoară în Parcul Copiilor Ion Creangă din Timişoara pe un traseu format dintr-o buclă cu lungimea de 1.236 metri, asfaltată şi iluminată nocturn. Pe întreaga perioadă a probei la care s-au înscris, participanţii pot alerga, pot merge la pas, pot lua pauze pentru a se odihni, pot dormi. Este însă obligatoriu că ei să rămână în zona de concurs, părăsirea acesteia fiind considerată abandon.

Organizatorii acestui eveniment sunt Asociația IDEAS și Clubul Sportiv Super Sports Club.

Mai multe informatii despre S24H puteți găsi pe site-ul oficial www.s24h.ro sau pe pagina de Facebook a evenimentului.

 0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !