Alergare la Timisoara in sprijinul copiilor bolnavi de cancer, pentru construirea unui spital de oncologie

De Adrian Panduru
Alergare la Timisoara in sprijinul copiilor bolnavi de cancer, pentru construirea unui spital de oncologie
© Tion: Alergare la Timisoara in sprijinul copiilor bolnavi de cancer, pentru construirea unui spital de oncologie
La Timișoara se va alerga din nou pentru spitalul copiilor care urmează să se construiască la București. Este primul spital de oncologie pediatrică din România. Dacă vrei să pui o cărămidă la temelia acestui spital nu trebuie decât să te prezinți sâmbătă la startul cursei și să donezi minim un leu pentru această cauză.

Inițiatorii acestui proiect (Asociația 1 leu.org) vor să pună bazele unui spital doar din fonduri private. Pentru aceasta au nevoie de 80.000.000 lei. Spitalul se va construi la Bucureşti şi va avea 50 de paturi, două săli de operaţie complet echipate, secţie de radioterapie şi secţie de transplant medular.

Startul alergării se dă la Pădurea Verde din Timișoara, iar adunarea are loc în fața Grădinii Zoologice, sâmbătă, 6 mai, la ora 10.

„Nu este vorba despre un concurs, ci despre o alergare simbolică, ce are ca scop strângerea de fonduri pentru spital; nu există limită de distanță sau de timp. Ținând cont de scopul acestei acțiuni, dar și de faptul că suntem diferiți, cu preocupări și așteptări diferite, vă propunem două trasee, pentru ca fiecare participant să se simtă confortabil susținând acest proiect:

– traseul pentru cei care vor să alerge simbolic pentru a susţine cauza (2 km)
START – în față la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 1, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari.

– traseul pentru alergătorii amatori/profesioniști sau practicanți de alt sport, care doresc să îmbine plăcerea unei alergări cu posibilitatea de a strânge fonduri pentru spitalul copiilor (4-6 km).
START – în față la Zoo – se urmează drumul pietruit până la km 2, respectiv 3, apoi întoarcerea se face pe același traseu. Punctul de întoarcere va fi semnalizat de voluntari”, scriu organizatorii (Asociația 1leu.org) pe pagina de Facebook a evenimentului.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !