After school, cursuri, tabere si petreceri la Imalo Kinderklub! (P)

Reactualizat la:
After school, cursuri, tabere si petreceri la Imalo Kinderklub! (P)
Activitatea extraşcolară este foarte importantă pentru dezvoltarea copilului dumneavoastră. Imalo Kinderklub oferă copilului dumneavoastră cursuri after school, tabere de recreere, spaţiu pentru aniversarea zilelor de naştere, dar şi profesor de sport personal. De ce să te mulțumești cu puțin? Când poți avea totul pentru copilul tău la Imalo Kinderklub!

De ce IMALO KINDERKLUB este cea mai bună alegere? Ce are diferit faţă de altele?

1. Este un after school cu predare în limba română, germană, engleză, franceză.
2. Este SUPORTER PICCOLINGO.
3. Funcționează într-un spațiu modern, proiectat și construit  special pentru after school (nu grădiniţă).
4. Are un spațiu exterior dotat cu: teren de sport (fotbal, baschet, volei ,badminton, tenis), perete pentru cățărat, spațiu de joacă la mare și mica înălțime (tobogane, leagăne, groapa cu nisip), curte cu gazon și pomi fructiferi, minigrădina zoologică (câine, iepuri, broaște țestoase, pești, pisica), grădina de flori si zarzavaturi – pentru copiii care doresc să învețe să cultive si să îngrijească plante).                                 
5. O echipă formată din cadre didactice specializate şi animatori profesionişti (animatorii nu sunt şi cadre didactice) fac programul zilnic al copiilor cât mai eficient și plăcut. Profesorul de sport îi învaţă pe copii tainele tuturor sporturilor cu mingea ( baschet, volei, fotbal, badminton, tenis,  ping-pong). Săptămânal copiii participă la ateliere creative (hand made, creație vestimentară). De 2 ori pe lună copiii paticipă la activitați culturale, recreative (teatru, circ, operă, etc.)
6. Oferă tuturor copiilor (participanți sau neparticipanți la programul after school) posibilitatea participării la o multitudine de CURSURI (astfel, părinții nu trebuie să se mai deplaseze prin oraş pentru a-și duce copiii la diferite cursuri) :
     –     cursuri în incinta clubului: –  pian, chitară, şah, dans sportiv, mind lab, modelaj, comunicare, radio-tv, creaţie vestimentară, limba engleză, limba germană, limba franceză
     –     cursuri în afara clubului, transport asigurat : – înot, tenis, călărie.

7. Pe perioada vacanțelor, organizează pentru toți copiii (participanți sau nu la programul after school) TABERE tematice: – militară, de aventură, de schi, de limba engleză, de limba germană; ŞCOALA DE VARĂ; EXCURSII
8. Organizează PETRECERI aniversare, tematice sau minibanchete, asigurând animatori profesioniști, spaţiu amenajat, muzică, efecte de lumini, karaoke.

 

IMALO Kinderklub
300406 Timisoara,
Str.Mircea cel Batran nr.70A
Telefon: 0754 073 880 (Valentina Chis)
E-mail: info@imalokinderklub.ro
Site: http://www.imalokinderklub.ro