Acum – un nou serviciu de spalatorie-curatatorie pentru timisoreni, Spalatoria – Curatatoria Elena Negrei!

Reactualizat la:
Acum – un nou serviciu de spalatorie-curatatorie pentru timisoreni, Spalatoria – Curatatoria Elena Negrei!
© Foto: Acum – un nou serviciu de spălătorie-curățătorie pentru timișoreni, Spălătoria -Curățătoria Elena Negrei!
ADVERTORIAL. Persoanele care doresc să arate mereu impecabil și să aibă hainele proaspăt spălate și călcate au la dispoziție un nou serviciu: Spălătorie -Curățătorie Elena Negrei, disponibilă în locația din Auchan, Calea Aradului 56A.


Spălătoria-curățătoria Elena Negrei oferă servicii de spălătorie textile, plecând de la premisa de spălare a celor mai delicate țesături, până la spălarea rufelor zilnice, oferindu-le o spălare adecvată, astfel încât hainele nu își pierd din calitatea lor, dar și servicii de curățătorie și călcătorie.

Curățarea hainelor, spre deosebire de spălarea lor, constă în utilizarea unui solvent ca agent de îndepărtare a murdăriei. Printre principalele avantaje a curățării chimice este faptul că textura și culoarea materialului nu se modifică, sunt reduse la zero riscurile intrării ”la apă” a țesăturilor gen lână sau alte fibre sensibile, materialele se șifonează mult mai puțin față de procedeul clasic de spălare pe apă, se evită dezlipirea fiselinei (întăritura de la piept) de pe sacouri, îndepărtarea foarte bună a urmelor și petelor de grăsime și, nu în ultimul rând, sunt haine la care eticheta indică drept unic mod de curățare, curățarea chimică cu un solvent.

“Oamenii au din ce în ce mai puțin timp liber, pe care doresc să îl petreacă cu familia sau să se relaxeze. Ne-am gândit să venim în ajutor cu acest nou serviciu de spălătorie – curățătorie – călcătorie, pentru timișorenii din zona de nord a orașului. Croitoresele noastre sunt bine familiarizate cu disponibilitatea extinsă a țesăturilor și au cea mai mare precizie în timpul procesului de curățare”, afirmă Elena Negrei, administratorul croitoriei Elena Negrei.

Serviciul se adresează și domeniului Horeca – pentru acele restaurante, pensiuni sau hoteluri care doresc să optimizeze serviciul de spălare, curățare și călcare.

La spălătorie vin clienţi de toate vârstele. „Ne trec pragul atât tineri care locuiesc singuri, patroni de afaceri din oraș care preferă să opteze pentru un serviciu profesionist și vor să arate impecabil, cât şi vârstnici care nu se mai descurcă singuri cu spălatul şi călcatul rufelor mari“, confirmă Elena Negrei.

“În perioada asta mai mult avem de lucru cu lenjerii, perdele sau cuverturi. Faptul că le oferim clienţilor pachetul complet de spălat, călcat şi opţional apretat la un preţ convenabil ne face să avem de lucru şi până în Sâmbăta Mare“, a detaliat una din angajatele spălătoriei.

Scopul croitoriilor Elena Negrei este acela de a îmbunătăți și extinde în permanență gama de servicii oferite, obținerea loialității pe sectorul în care activează prin calitatea și promptitudinea serviciilor oferite clienților și partenerilor săi.

Croitoriile Elena Negrei le puteți găsi și în locațiile:

AUCHAN TIMIȘOARA ( Calea Aradului nr. 56A)
Croitorie rapidă – Spălătorie chimică
Orar: Luni – Duminică: 9:00 – 21:00

IULIUS MALL TIMISOARA (Demetriade nr. 1)
Croitorie rapidă (parter)
Luni – Duminică: 10:00 – 22:00

KAPA CENTER – 2 LOCATII ( Divizia 9 Cavalerie nr.2A)
Croitorie rapidă (Stand: C1 și F11)
Orar: Luni-Vineri, 10:00 AM – 08:00 PM/ Sâmbătă, 10:00 AM – 07:00 PM/ Duminică: Închis

BEGA SHOPPING CENTER (Piața Unirii, Carol Telbisz, nr. 3)
Croitorie rapidă
Orar: Luni-Vineri, 09:00 AM – 20:00 PM/ Sâmbătă, 09:00 AM – 19:00 PM/ Duminică: Închis

CENTRUL COMERCIAL GALERIA 1 (Calea Sever Bocu, nr. 2)
Croitorie rapidă
ORAR: Luni-Vineri: 10:00-20:00/ Sâmbătă: 10:00-19:00/ Duminică: Închis

Telefon: 0722.334.836

(999345)0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !


Regulament de plasare a anunturilor