Activitati impotriva violentei in scolile din Timis

De M.S.
Activitati impotriva violentei in scolile din Timis
În Timiş încep „Zilele antiviolenţei în şcoli”. În perioada 14-18 noiembrie în şcoli vor avea loc o serie de activităţi care să susţină non-violenţa, non-discriminarea, toleranţa sau libertatea de opinie. Vor avea loc concursuri între elevi, iar cel mai bun mesaj şi cea mai bună sigla antiviolenţă vor fi premiate.

În perioada 14-18 în şcolile din Timiş vor avea loc o serie de activităţi care să promoveze non-violenţa subliniind ideea că educaţia, cultura, arta sau sportul reprezintă mijloace eficiente de combatare a diferitelor tipuri de violenţă în societate. În 14-15 noiembrie fiecare unitate şcolară va elabora o serie de materiale proprii cu mesaj antiviolenţă, care vor fi postate la panoul info-antiviolenţă în şcoli, iar în 16-17 noiembrie fiecare unitatea şcolară va organiza diferite activităţi cu mesaj antiviolenţă.

În 18 noiembrie de la ora 15 la Iulius Mall va avea loc un eveniment cultural-artistic cu tema „Educaţia, toleranţa şi respectul faţă de semeni – premise pentru o lume democratică, lipsită de violenţă”. Fiecare unitate de învăţământ va participa cu un echipaj de 5-10 elevi şi va prezenta un afiş cu tema dată. Lucrările trebuie predate însă până în data de 16 noiembrie la Inspectoratul Şcolar Timiş. Totodată elevii se pot înscrie individual, la următoarele secţiuni: mesaj antiviolenţă şi sigla antiviolenţă. Elevii interesaţi se pot înscrie la adresa de mail activitatieducative.tm@gmail.com până în data de 16.11.2011. Toate unităţile de învăţământ participante vor primi diplome, iar locurile I, II, III pentru fiecare secţiune vor fi premiate.0Comentarii

Herzlichen Dank für Ihren Kommentar - dieser wird nach einer Prüfung von uns freigeschaltet. Beachten Sie, dass dies gerade an Wochenenden etwas länger dauern kann. Kommentare von registrierten Usern werden sofort freigeschaltet - hier registrieren!

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici !