tion.ro Web analytics

Lumea nu a fost niciodată mai conectată decât acum

De T. Ex.
Reactualizat la:

Lumea nu a fost niciodată mai conectată decât acum

Reactualizat la:
ADVERTORIAL. La Nokia, am ştiut întotdeauna că reţelele de comunicaţii pe care le construim fac parte din infrastructura critică a lumii - de la serviciile de urgenţă, la aprovizionarea supermarketurilor, de la milioane de oameni care lucrează de la distanţă, la consumatorii casnici care se bazează pe reţele pentru educaţie, divertisment şi pentru a rămâne în contact cu cei dragi în timpul unor situaţii deosebite.
Scris de T. Ex. - ADVERTORIAL. La Nokia, am ştiut întotdeauna că reţelele de comunicaţii pe care le construim fac parte din infrastructura critică a lumii - de la serviciile de urgenţă, la aprovizionarea supermarketurilor, de la milioane de oameni care lucrează de la distanţă, la consumatorii casnici care se bazează pe reţele pentru educaţie, divertisment şi pentru a rămâne în contact cu cei dragi în timpul unor situaţii deosebite.

În contextul pandemiei de Coronavirus, acest lucru este mai important ca niciodată, iar efortul nostru pentru dezvoltarea şi perfecţionarea reţelelor de telecomunicaţii continuă.

Recent am anunţat că am declarat mai mult de 3.000 de seturi de brevete la Institutul European de Standarde pentru Telecomunicaţii (ETSI) ca fiind esenţiale pentru standardul 5G, reflectând poziţia noastră şi impulsul puternic în domeniul cercetării şi dezvoltării tehnologiei de comunicaţii mobile.

Dincolo de reţelele şi tehnologiile radio, abordarea Nokia end-to-end 5G include sistemele de reţele fronthaul, backhaul şi transport optic. Nokia Bell Labs a anunţat recent un nou record mondial în fibra optică pentru a permite reţelele 5G mai rapide şi cu o capacitate mai mare pentru viitor. Cercetătorii de la Nokia Bell Labs au stabilit recordul mondial pentru cea mai mare rată unică de transfer, de 1,52 Terabiţi pe secundă (Tbit /s) la peste 80 km de fibră optică standard – echivalentul streamingului simultan de 1,5 milioane de videoclipuri YouTube, de patru ori mai mare capacităţii anterioare, de aproximativ 400 de gigabiţi pe secundă. Aceste inovaţii demonstrează capacitatea Nokia de a dezvolta tehnologii end-to-end 5G care să răspundă nevoilor de transfer de date mereu în creştere şi latenţe tot mai scăzute, necesare pentru Internet of Things şi pentru aplicaţiile destinate consumatorilor.

Ştim că avem o datorie faţă de clienţii noştri şi de comunităţile pe care le deservesc, pentru a menţine aceste canale vitale de comunicare funcţionând chiar şi când utilizarea atinge niveluri fără precedent.

Monitorizăm continuu evoluţia situaţiei globale şi luăm măsuri de precauţie pentru menţinerea reţelelor în bună funcţionare. Aceasta include crearea de centre de comandă pentru gestionarea lanţurilor de aprovizionare şi creşterea interacţiunilor virtuale dintre oameni.

De asemenea, avem datoria de a proteja angajaţii noştri şi a le permite să lucreze în siguranţă de la distanţă şi în mod flexibil, acolo unde este posibil, astfel încât să putem depăşi perturbările şi provocările cu care ne confruntăm în prezent.

Dar avem şi o altă datorie – faţă de ţările în care Nokia operează; pentru că suntem o companie globală, avem datoria să fim parte a luptei mondiale împotriva acestei pandemii.

Aşadar, în aceste zile, Nokia lansează „Coronavirus Global Donation Fund”. „Acest fond, de 500.000 euro, este destinat să sprijine organizaţiile de caritate, spitale, clinici de sănătate şi alte organizaţii neguvernamentale de prim rang, care conduc lupta împotriva COVID-19 şi încearcă să diminueze efectul asupra comunităţilor. Asistenţa financiară va fi direcţionată către locul în care este cel mai necesar, în ţările afectate din întreaga lume. Este un pas mic, dar aceste entităţi fac o diferenţă mare în viaţa oamenilor şi dorim să le sprijinim cât mai bine. Acum este timpul pentru noi toţi să ne unim şi să ne jucăm rolul. Lumea nu a fost niciodată mai conectată şi niciodată nu a fost mai unită”. Rajeev Suri – Preşedinte şi CEO Nokia.

Adiţional, Nokia România în parteneriat cu Asociaţia Şcoala mamei Junior, a sprijinit încă de la decretarea stării de urgenţă, Spitalul Clinic de Boli Infecţioase şi Pneumoftiziologie „Dr. Victor Babeş” din Timişoara prin donaţii făcute de angajaţi.

#COVID19, #TeamNokia,
#sustainability, #CSR.

(276824)

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Eveniment

  Pădurar cercetat penal după ce a furat lemn din zona pe care chiar el o administra, în județul Timiș
  Anchetă a polițiștilor timișeni din Făget, în cazul unui tânăr de 29 de ani din Curtea. Oamenii legii l-au prins în timp ce transporta ilegal lemn, iar ulterior au aflat că marfa era furată. Hoțul se pare că este chiar tânărul de 29 de ani, pădurar în județ, iar lemnul a fost furat chiar din zona lui de administrare. 1

  Ştirile judeţului Timiş

  Noi imagini de pe Podul Eroilor. Nu se fac finisajele până nu sunt gata lucrările suplimentare
  Un șantier deschis în urmă cu doi ani și care ar fi trebuit să fie gata în nouă luni, conform contractului, a fost părăsit de muncitori. Nu se fac finisajele pe Podul Eroilor până ce primăria nu găsește un constructor care să execute lucrările suplimentare. Se vor amenaja piste de biciclete și alei pietonale pe sub pod, care nu au fost prevăzute în contractul inițial. 1

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Va ofer spre vanzare teren edificabil 1180 mp cuprins intr-un plan urbanistic de detaliu(cladire P+2, locuinte si functiuni complementare) ,zona Mehala, str.Munteniei. Pret: 135000 euro tel:0737312504

  Imobiliare Vanzari - 2 camere

  Vand apartament renovat in cladire istorica, , cu 2 camera,baie, bucatarie, hol foarte spatios, et. 1 , suprafata utila 71 mp, centrala proprie pe gaz, semimobilat , spatios, zona Sinaia, bl. 16 Decembrie, nr.16, cu vedere la bulevard si la 50 m de statia de tranvai si autobuz 33. Apartamentul este pretabil pentru locuit dar si pentru investitie. Pret:76000 Euro TEL: 0737312504

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Ofer spre vanzare in DUMBRAVITA teren intavilan cu o suprafata de 2961 mp, str.Silvana, FRONT 30 ML. Zona deosebita langa sala Polivalenta in apropierea padurii. PRET: 80 euro/mp TEL;0737312504

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Va ofer spre vanzare teren edificabil cu o suprafata de 999 mp , zona Freidorf, strada Lamaitei. Strada este frumos amenajara cu un parc cu luciu de apa , sezlonguri , rate salbatice si peste . Pret: 100000 euro TEL: 0737312504

  Imobiliare Vanzari - Terenuri

  Teren curs constructii 540 mp in Buzias, strada asfaltata, toate utilitatiile, front stradal 14. 5 ml, proprietar persoana fizica, acte in regula, inclusiv ridicare topo, str. Garii. pret 12000 Euro. Tel: 0737312504

  Imobiliare Vanzari - 2 camere

  Ofer spre vanzare 3 apartamente cu 2 camere intr-un bloc cu regim de 4 nivele situat in zona Braytim. Suprafata 65 mp / apartament + loc de parcare inclus pentru fiecare apartament. 2 apartamente la parter inalt si 1 apartament la et. 3. pretul este de 1200 euro/mp. Blocul este prevazut cu lift Schindler. tel: 0737312504

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.