În momentul de față, se caută un cumpărător pentru un apartament cu două camere situat într-una dintre clădirile emblematice din Piața Victoriei.
„De la fereastra apartamentului, Piața Victoriei se dezvăluie în toată splendoarea ei, care adaugă un plus de farmec, pentru cei care vor să simtă vibrația orașului”, se explică în anunțul de vânzare publicat pe Imobiliare.ro.
Interiorul apartamentului te întâmpină cu un design ce îmbină accente moderne și vintage, vestea excelentă fiind aceea că locuința se vinde complet mobilată și utilată – tot ce-ți rămâne este să te muți și să te bucuri de noua ta viață.
Prețul de vânzare al proprietății este de 250.000 de euro, dar poate fi negociat, conform anunțului de vânzare.
Apartamentele vechi din Timișoara, o alegere profitabilă
Apartamentele vechi din zona ultracentrală rămân printre cele mai „vânate” din oraș.
Farmecul arhitectural, proximitatea față de punctele cheie ale orașului și oferta limitată fac din aceste locuințe mai mult decât un cămin. Ele pot fi o investiție solidă, cu potențial de creștere pe termen lung.
În luna ianuarie a acestui an, prețul mediu cerut de proprietari pentru apartamentele vechi din Timișoara a ajuns la 1.692 euro/mp, conform Indicelui Imobiliare.ro. Asta înseamnă o creștere de 2% față de luna decembrie. Comparativ cu aceeași lună a anului trecut, prețul solicitat a crescut semnificativ, cu 13%.
Pentru una dintre cele mai populare opțiuni pentru cumpărători, apartamentele cu două camere, proprietarii au cerut în ianuarie prețuri cu aproape 14% mai mari față de anul trecut.
Unde au ales timișorenii să cumpere în 2024?
Pe lângă zonele ultracentrale, timișorenii au avut în 2024 opțiuni diverse în funcție de buget și preferințe. Cea mai căutată zonă pentru achiziții a fost Girocului.
Cartierul Cetate s-a remarcat ca fiind cel mai scump, cu un preț mediu de 1.987 euro/mp, datorat poziției centrale.
În contrast, cea mai accesibilă zonă a fost Fratelia-Steaua, cu un preț mediu de 1.358 euro/mp, oferind oportunități atractive pentru cumpărătorii cu bugete mai reduse.
(57)
Citiți principiile noastre de moderare aici!