tion.ro Web analytics

Titularizare: 9 note de 10, în Timiș. Aproape 160 de cadre didactice nu au reușit să ia 5

De Adrian Panduru

Titularizare: 9 note de 10, în Timiș. Aproape 160 de cadre didactice nu au reușit să ia 5

<p>foto: arhivă</p>
Reactualizat la:
Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare. În Timiș, peste o mie de profesori s-au înscris la examen, dar numai 902 au ajuns să predea lucrările. Sunt 9 note de 10, în Timiș.
Scris de Adrian Panduru - Au fost publicate rezultatele la examenul de Titularizare. În Timiș, peste o mie de profesori s-au înscris la examen, dar numai 902 au ajuns să predea lucrările. Sunt 9 note de 10, în Timiș.

Nouă profesori au luat nota 10 la Titularizare, în Timiș, la examen: un profesor care a dat examen la Arte vizuale, unul la Cultură civică și educație socială, unul la Geografie, doi la Limba și Literatura Română, pedagogia preșcolară, trei la Religie ortodoxă și unul la Religie catolică.

În Timiș s-au înscris la titularizare 1.087 candidați, dintre care 904 au ajuns în faza de a avea lucrări transmise pentru evaluare. Dintre acestea, două lucrări au fost anulate.

În urma corectării celor 902 lucrări, 156 candidați (17,26 la sută) au luat note mai mici de 5, la examen, 248 (27,43 la sută) note între 5 și 6,99 (ceea ce înseamnă că pot ocupa posturi pe perioadă determinată, dar nu se pot titulariza), iar 498 candidați (55,09) la sută au luat note mai mari sau egale cu 7, care permit titularizarea.

Contestațiile pot fi depuse la sediile inspectoratelor școlare județene sau transmise prin mijloace electronice marți, 4 august, până la ora 21:00, respectiv miercuri,5 august, până la ora 12:00. Rezultatele finale se vor afișa la sediile inspectoratelor școlare județene și pe titularizare.edu.ro, în data de 11 august.

Ședințele de repartizare vor avea loc începând din 12 august și se vor desfășura online.

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială la clasă în profilul postului. Pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), candidaţii trebuie să obțină minimum nota 5 (cinci) atât la proba scrisă, cât şi la proba practică/inspecţia specială în profilul postului.

Rezultatele și statistica pe județul Timiș le găsiți aici.

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. moldoveana says:

  Folositi notiunea de ,,cadru didactic,, si ,, profesor ,, in marea majoritate a cazurilor nu reflecta adevarul,cele doua notiuni de mai sus implica unele insusiri care la marea majoritare lipsesc cu desavirsire sau sint foarte mult estompate,deci vorbim de profesori si cadre didactice si nu reusim sa luam un pirlit de 5 la examen,sau vorbim de aceste doua notiuni si avem o multime de ,, scoli,, numite licee tehnologice care de vreo 8 ani de la ministrul Funeriu au promovabilitatea la bacalaureat sub 1 la suta sau chiar 0,acestora li se potriveste notiunea de ,,angajati,,vin la serviciu pentru un salariu,cam asa stam,apoi foarte putini din cei care au luat note peste 7 vor ajunge titulari,chiar extrem de putini.

 2. Adi says:

  NU EXISTA LOCURI PT. CA SUNT OCUPATE DE ANI DE ZILE. GO WEST!

 3. Ştirile judeţului Timiş

  Timiș: 40 de amenzi, într-o singură zi, pentru cei care nu respectă măsurile de protecție antiCovid
  Polițiștii, împreună cu reprezentanți ai altor instituții, au desfășurat controale antiCovid în Timiș, pentru verificarea măsurilor de protecție împotriva coronavirusului. Au aplicat 40 de amenzi în 24 de ore. 2

  Sănătate

  Focarele de Covid-19 din Timiș
  În Timiș sunt 10 focare de coronavirus, duminică, 20 septembrie, conform Direcției de Sănătate Publică (DSP).

  Sănătate

  Liceul Teologic Penticostal Logos Timișoara va funcționa în scenariul roșu. Cinci cadre didactice au Covid-19
  Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, întrunit duminică la Prefectura Timiș, a luat Hotărârea privind schimbarea scenariului pentru desfășurarea cursurilor la Liceul Teologic Penticostal Logos din Timișoara, după ce aici au fost depistate, acum două zile, cinci cadre didactice cu coronavirus. Elevii vor învăța online.

  Sănătate

  Localitățile din Timiș unde au fost depistate noi cazuri de Covid-19
  În Timiș, 57 de persoane au fost depistate cu coronavirus în ultimele 24 de ore, cele mai multe în Timișoara – 32.

  Sănătate

  România, Covid-19: peste 1.200 de cazuri noi și 33 de decese. Timiș: 57 de persoane depistate cu SARS-Cov2, în 24 de ore
  Peste 1.200 de cazuri noi de Covid-19 au fost depistate în România, în ultimele 24 de ore, în urma prelucrării a 13.391 teste. În Timiș au fost depistate 57 de cazuri noi și a avut loc un deces al unei persoane infectate cu Covid-19. În România au murit, de sâmbătă până duminică, 33 de oameni infectați cu Covid-19.

  Ştirile judeţului Timiş

  Peste 300 de voluntari au zugrăvit 30 de case dintr-o localitate din Timiș, în trei zile
  Nu mai puțin de 30 de case au fost zugrăvite, în doar 3 zile, de peste 300 de voluntari din Timiș. A doua ediția a Color the Village (Colorează Satul) a adus la Racovița sute de voluntari, care au răspuns apelului asociației Acasă în Banat și au dat culoare acestui sat. 4

  Eveniment

  Două anexe ale unei case din Timișoara, cuprinse de flăcări. Pompierii încă lucrează la stingerea incendiului
  Intervenție a pompierilor în dimineața zilei de duminică, pe strada Mărginenilor din Timișoara. Două anexe gospodărești au fost cuprinse de flăcări. 3

  Ştirile judeţului Timiş

  Redescoperiți gustul Banatului de altădată cu rețete online: supă de varză cu costiță, gogoși, colăcei cu mere
  Puteți redescoperi gustul Banatului de altădată, cu rețete vechi, de la „Kraut Suppe mit Speck” la „krumpli leves”. Rețetele sunt recuperate printr-un proiect gastronomic care are loc online. Le puteți prepara. Sunt la un click distanță... 1

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.