tion.ro Web analytics

Studenti din intreaga tara asteptati sa se inscrie la StudentFest 2013

StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească  din România, îşi aşteaptă participanţii să se înscrie la eveniment până pe 24 martie. Sunt aşteptaţi tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul celor 9 secțiuni: Arhitectură, Arte plastice, Dans, Design vestimentar, Fotografie, Literatură, Publicitate, Street art, Teatru. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro, completând un formular online.
Scris de M. Hoster - StudentFest, cel mai mare festival de artă și cultură studențească  din România, îşi aşteaptă participanţii să se înscrie la eveniment până pe 24 martie. Sunt aşteptaţi tinerii din Timișoara și din afara ei, care vor să ia parte la workshop-urile din cadrul celor 9 secțiuni: Arhitectură, Arte plastice, Dans, Design vestimentar, Fotografie, Literatură, Publicitate, Street art, Teatru. Tinerii doritori se pot înscrie pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro, completând un formular online.

StudentFest 2013, care abordează în acest an tema PARADOX, invită studenţii pasionaţi de artă şi cultură să facă parte din cei 260 de participanţi ai festivalului, care vor lua parte la 7 zile intensive de creaţie şi activităţi. Grupul ţintă este format din tineri cu vârsta cuprinsă între 18 şi 25 ani, studenţi la una dintre universitățile din România. Aceştia au posibilitatea să-şi aleagă secţiunea la care doresc să participe, şi vor trece printr-un proces de selecţie, numărul de locuri la fiecare workshop fiind limitat. Prin excepţie, în limita a maxim 10 % dintre participanţi, la festival vor putea participa şi elevi de liceu sau tineri cu vârsta sub 35 de ani, chiar dacă nu sunt studenţi. Înscrierile se fac exclusiv pe site-ul evenimentului, www.studentfest.ro.

Cele 9 secţiuni din cadrul StudentFest 2013, arhitectură, arte plastice, design vestimentar, street art, dans, fotografie, literatură, publicitate şi teatru îi aşteaptă pe tinerii interesați să participe la o experiență inedită care îi va ajuta să acumuleze cunoştinte şi să dobândeasca noi abilităţi în domeniul ales de fiecare în parte.

De asemenea, nu se percepe nicio taxă de participare, iar tinerilor care vin din afara municipiului Timişoara le va fi asigurată  cazarea, în cămine ale Universităţii de Vest din Timişoara.

În acelaşi timp nu trebuie uitat faptul că StudentFest caută şi artişti care să se afirme în cadrul festivalului, formularul de înscriere pentru aceştia aflându-se tot pe site-ul evenimentului.

Organizaţia Studenţilor din Universitatea de Vest din Timişoara – OSUT organizează  festivalul de artă şi cultură studenţească StudentFest în perioada 11-20 aprilie. Scopul principal al proiectului este crearea unui mediu propice dezvoltării personale a tinerilor artişti şi a unei platforme de educaţie non-formală pentru aceştia.

StudentFest a debutat în 1992, inițial ca un protest împotriva cenzurii libertății de exprimare. În decursul acestor ani a avut peste 7 000 de participanți și invitați speciali, rolul principal al acestui eveniment fiind acela de a instiga la creativitatea și cultivarea spiritului.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Sănătate

  Au fost confirmate primele două cazuri de infectare cu tulpina Omicron în România

  Sănătate

  Aproape 2.000 de vaccinuri anti-Covid administrate în Timiș în ultimele 24 de ore

  Ştiri din Timiș

  Descoperă povestea Palatului Deschan, „locul primului Bazar din Timișoara”

  Eveniment

  VIDEO. Accident cu un mort și doi răniți pe Calea Șagului, trafic blocat

  Sănătate

  Medici din Timișoara, în bisericile catolice. Vor vorbi cu oamenii despre importanța vaccinării și riscurile infectării cu Covid

  Ştiri din Timiș

  Se caută voluntari cu experiență în business și IT pentru „remodelarea activității” Primăriei Timișoara

  Eveniment

  Certificate Digitale Verzi, la control! Amenzi date de polițiștii timișeni celor fără măști și certificate

  Ştiri din Timiș

  Rata de infectare cu Covid-19 scade sub 2/1000 în Timiș. Situația pe localități

  Sănătate

  Coronavirus, 4 decembrie: aproape 1.500 de cazuri și 131 de decese în România. 78 de infectări în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Șoferii, campioni la amenzile împărțite de Poliția Locală. Sub jumătate dintre sancțiunile date în 2021 au fost plătite

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici