tion.ro Web analytics

Se caută director „plin” la Spitalul Județean Timișoara. Cu cel puțin doi ani vechime

De Erika Iszlai

Se caută director „plin” la Spitalul Județean Timișoara. Cu cel puțin doi ani vechime

Concurs pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. Candidații vor trece prin cele două etape: concursul de dosare și cel de prezentare a proiectelor de management. Vechimea necesară este de cel puțin doi ani. Pe 18 iulie va fi ales noul director.
Scris de Erika Iszlai - Concurs pentru postul de manager al Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara. Candidații vor trece prin cele două etape: concursul de dosare și cel de prezentare a proiectelor de management. Vechimea necesară este de cel puțin doi ani. Pe 18 iulie va fi ales noul director.

Candidații trebuie să fie absolvenți ai unei instituții de învățământ superior medical, economico-financiar sau juridic sau absolvenți de cursuri de perfecționare în management sau management sanitar, agreate de Ministerul Sănătății. Ei pot să fie absolvenți ai unui masterat sau doctorat în management sanitar, economic ori administrativ. Totodată, vechimea necesară este de cel puțin doi ani în posturi prevăzute cu studii universitare de lungă durată, iar candidații nu trebuie să aibă împlinită vârsta standard de pensionare.

Desfășurarea probelor

Dosarul de înscriere se depune la sediul Spitalului Clinic de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara, Bulevardul Liviu Rebreanu, nr.156, Serviciul RUNOS camera A15 parter până la data de 5 iulie, ora 15, precizându-se numărul de pagini din dosarul primit. Pe 8 iulie, la ora 12, se va afișa lista candidaților admiși.

Susținerea publică a proiectului de management va avea loc pe 13 iulie, la ora 12. Există cinci teme, care vor fi adaptate la problemele Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” Timișoara:

 1. Planificarea și organizarea serviciilor de sănătate la nivelul spitalului;
 2. Siguranța și satisfacția pacientului;
 3. Managementul calității serviciilor medicale;
 4. Managementul resurselor umane;
 5. Performanța clinică și financiară a activităților spitalului.

Persoanele care doresc să adreseze întrebări candidaților prin intermediul Comisiei de concurs, le vor putea transmite pe adresa de email consiliu.administratie@hosptm.ro, cu cel puțin 24 de ore înainte de susținerea proiectului, respectând prevederile art. 17(8) din Ordinul 1520/2016.

Candidații interesați vor face o vizită pe 18 iunie în cadrul spitalului, sub îndrumarea directorului medical al spitalului pentru a se informa cu privire la problemele de la fața locului. După afișarea rezultatelor și eventualele contestații la această probă, pe 18 iulie vor fi publicate rezultatele finale.

Mai multe detalii despre actele necesare, calendar și regulamentul de organizarea a concursului pentru postul de manager se regăsesc AICI.

În prezent, director al Spitalului Județean Timișoara este liberalul Raul Pătrașcu, pus în 2019. El i-a luat locul atunci fostului social democrat Marius Craina, care a candidat la primărie și acum este consilier local din partea Pro România.

editor Amalia Kui

3 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. Ionut says:

  Banuiesc ca obligatoriu este sa fie activist de partid neomarxist sau liberal si sa aibe eventual o diploma sau adeverinta primita la vreun curs in strainatate.

 2. tibi says:

  Doi ani vechime, wow, ce bizar, ai zice ca s-au gandit deja la cineva anume. CE NEBUNIE, nu?

 3. Gelu says:

  Se vede de când marele manager liberal Raul Pătrașcu a preluat Spitalului Clinic Județean de Urgență „Pius Brînzeu” sa ales praful de spital , la fel și cu tara asta .
  Toti copii din flori a foștilor securisti cu grade au revenit la butoane .

 4. Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Lucrările la rețeaua de apă din zona C-tin Prezan, reprogramate pentru vineri. Apa va fi întreruptă

  Mapamond

  Rusia transmite că a interceptat trei avioane militare ale Franței deasupra Mării Negre

  România

  VIDEO. Guvernul a aprobat măsurile de relaxare de sărbătorile de iarnă

  Eveniment

  Fost polițist de frontieră, extrădat din Germania. A fost condamnat pentru luare de mită și trafic de influență

  Eveniment

  Pistol cu aer comprimat și droguri, găsite în locuințele a doi bărbați din Timiș

  Ştiri din Timiș

  Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș vor 11,5 milioane de lei de la guvern

  Ştiri din Timiș

  Costi Bleja, președintele Alianței Pentru Patrie Timiș: Românii au dreptul să fie liberi

  Ştiri din Timiș

  Centura Timișoara Vest. A fost ales traseul, prin Săcălaz și Utvin, cu patru noduri rutiere

  Ştiri din Timiș

  Noul serviciu public de parcare al Primăriei Timișoara, înființat cu circ. Și câteva semne de întrebare

  Sănătate

  Coronavirus, 8 decembrie: 84 de cazuri noi în Timiș, un deces. Incidența se apropie de 2 la Timișoara

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici