tion.ro Web analytics

Retarus, compania IT care are grijă ca datele să fie transmise în siguranță, deschide filiala din Timișoara

Reactualizat la:

Retarus, compania IT care are grijă ca datele să fie transmise în siguranță, deschide filiala din Timișoara

<p>foto: Retarus</p>
Reactualizat la:
ADVERTORIAL. Compania germană de IT Retarus a deschis o nouă filială, în Timișoara, după mulți ani de colaborare cu firma Ametras din urbea de pe Bega. Firma de IT asigură „transportul” și siguranța datelor dintre utilizator și diferite firme. Practic, veghează ca „drumul” datelor trimise, de exemplu printr-un e-mail, să fie unul lin și fără „peripeții”, iar acestea să ajungă acolo unde trebuie.
Scris de Catalin Velimirovici - ADVERTORIAL. Compania germană de IT Retarus a deschis o nouă filială, în Timișoara, după mulți ani de colaborare cu firma Ametras din urbea de pe Bega. Firma de IT asigură „transportul” și siguranța datelor dintre utilizator și diferite firme. Practic, veghează ca „drumul” datelor trimise, de exemplu printr-un e-mail, să fie unul lin și fără „peripeții”, iar acestea să ajungă acolo unde trebuie.

Retarus, compania cu sediul central în München, s-a extins în România, la Timișoara. Retarus are 340 de angajați în întreaga lume și 15 filiale. Cea de-a 15-a este la Timișoara, una cu 11 angajați, echipă care va crește pe zi ce trece. Practic, după mulți ani de colaborare cu un partener din Timișoara – Ametras, cei 11 angajați se mută la noua filială Retarus. Compania IT Retarus își va deschide oficial biroul din România în 1 decembrie.

„Această locație în Timișoara este foarte importantă pentru noi, pentru a oferi clienților din toată lumea servicii rapide și de încredere pentru soluții EDI. Retarus este la Timișoara o companie care oferă angajaților șansa de a-și dezvolta o carieră la nivel local și internațional, la companiile «surori». Suntem încântați să putem recruta angajați bine pregătiți, calificați și loiali aici, în Timișoara. Suntem mândri că putem oferi și joburi part-time în România, permițând angajaților să petreacă timp cu familia. Apropo, nu am venit în Timișoara doar să creștem”, a spus Martin Hager, fondator și director al Retarus.

La evenimentul de joi, de inaugurare a filialei Retarus, au participat reprezentanții celor două companii – Retarus și Ametras angajații din Timișoara, dar și primarul Timișoarei, Nicolae Robu, și consulul german din urbea de pe Bega, Ralf Krautkrämer.

„Noi transportăm informația. E-mail, SMS, fax, orice transmite utilizatorul noi transportăm în siguranță. Dacă scrii un e-mail companiei de asigurări, atunci noi îl protejăm împotriva virușilor și acesta ajunge acolo unde trebuie”, a spus Sebastian Raum, director de operațiuni globale și audit intern la Retarus.

Este a 15-a filială, Retarus fiind prezentă în 10 țări.

Ce face Retarus? Ajută companiile să comunice eficient din 1992. Retarus, cu 15 filiale pe patru continente, are grijă ca un volum mare de date să fie transmise în siguranță, indiferent de căile de comunicare, interfață, aplicații și device-uri.

Pe serviciile Retarus se bazează 75 la sută din companiile cotate cu indicele bursier al pieței germane de capital DAX 30, jumătate din companiile cotate la EURO STOXX 50 și 20 de procente din companiile cotate cu indicele Dow Jones. Printre clienții de „cursă lungă” ai Retarus se numără Adidas și Bayer.


0 Comentarii

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Enel: întreruperile de curent din Timișoara și județ din 29 noiembrie - 5 decembrie

  Ştiri din Timiș

  FOTO. REMIX ID: Tradițiile din Banat sunt recuperate și „remixate în cheie modernă”

  Ştiri din Timiș

  Primăria dă 23.000 de euro pe un Ghid tehnic de amenajare domeniu public și catalog de mobilier urban

  Ştiri din Timiș

  Cea mai mare rată de infectare din Timiș e la Pișchia. Incidența în Timișoara, la 3,03 la mie

  Sănătate

  Coronavirus, 28 noiembrie: 1.377 de cazuri în România, sub 100 în Timiș

  Sănătate

  Peste 2.000 de vaccinuri administrate în ultimele 24 de ore, în Timiș

  Ştiri din Timiș

  Tramvaiul Bozankaya, motiv de scandal la Primăria Timișoara. Viceprimarul Ruben Lațcău îl atacă pe Culiță Chiș

  Ştiri din Timiș

  Casieriile Aquatim, închise pe 30 noiembrie și 1 decembrie

  Ştiri din Timiș

  Un singur club sportiv din Timiș a primit bani pe apelul 2 de proiecte sportive

  Ştiri din Timiș

  Maraton de vaccinare de Ziua Națională a României, la Spitalul Militar din Timișoara

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici