tion.ro Web analytics

Restricții de circulație pe pasajul de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz

Reactualizat la:

Restricții de circulație pe pasajul de la ieșirea din Timișoara spre Săcălaz

Reactualizat la:
Atenție, șoferi! Se va circula pe câte o bandă pe pasajul de pe DN59A, care leagă Timișoara de Săcălaz. Reprezentanții primăriei spun că e nevoie de reparații urgente din cauza rosturilor de dilatație care pun în pericol circulația rutieră.
Scris de Roxana Deaconescu - Atenție, șoferi! Se va circula pe câte o bandă pe pasajul de pe DN59A, care leagă Timișoara de Săcălaz. Reprezentanții primăriei spun că e nevoie de reparații urgente din cauza rosturilor de dilatație care pun în pericol circulația rutieră.

Primăria Timișoara a preluat pasajul de la ieșirea spre Săcălaz în 2017, de la Ministerul Transporturilor, tronsonul de la km 3+170 la km 4+400, inclusiv pasajul CF de pe Drumul Național 59A. Șoseaua de pe pasaj a ajuns într-o stare avansată de degradare, astfel că e nevoie de reparații urgente, care presupun restricționarea traficului auto în zilele de miercuri și vineri.

„În urma verificărilor în teren s-au constatat defecţiuni majore la rosturile de dilataţie care pun în pericol desfăşurarea în condiţii de siguranţă a circulaţiei rutiere, fiind necesară o intervenţie de urgenţă, într-o primă etapă, pentru remedierea provizorie a defecţiunii apărute. Astfel, pentru a permite realizarea lucrărilor la rosturile de dilataţie, Comisia de Circulaţie a municipiului Timişoara a aprobat restricţionarea circulaţiei pe pasaj, în data de 14 august 2019 şi în data de 16 august 2019, de la ora 7 dimineaţa până la ora 24”, transmite Serviciul Transport din cadrul Primăriei Timișoara.

În cea de-a doua etapă a lucrărilor se va proceda la înlocuirea definitivă a rosturilor cu unele noi. Reprezentanții PMT susțin că vor comunica perioada în care se vor efectua alte lucrări.

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Eveniment

  Accident cu opt victime la ieșire din Periam spre județul Arad. Răniții sunt străini și nu au documente asupra lor

  Azi în Timișoara

  Ce facem astăzi în Timișoara?

  Utile

  Aquatim anunță întreruperea apei și presiune scăzută pentru unii abonați

  Ştiri din Timiș

  Se împart pachete cu produse alimentare pentru persoane defavorizate, în Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Se strâng alimente pentru zece familii cu venituri minime din Calacea și Vinga

  România

  Încă trei cazuri de variola maimuței în România

  Ştiri din Timiș

  Zece medalii obținute de rutierii CSUVT la Campionatele Naționale de Ciclism și Paraciclism 2022

  Ştiri din Timiș

  Lucrările abandonate la rețeaua de apă-canal din Plopi Sud, reluate de Primăria Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Condițiile de eliberare a cazierului judiciar pentru persoanele juridice au fost modificate

  Ştiri din Timiș

  Proiectele începute și eșuate de vechile administrații, duse la bun sfârșit de primarii USR

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici