tion.ro Web analytics

Propunerea CCIA Timis: Vizitati Budapesta gratis in scop de afaceri...eco

Propunerea CCIA Timis: Vizitati Budapesta gratis in scop de afaceri...eco

<p>foto: CCIAT</p>
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC pentru perioada 2014-2020, organizează în perioada 26 - 28 noiembrie 2018 o vizită de studiu la Budapesta cu tema „Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”.
Scris de Marcel Hoster - Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în calitate de partener oficial în România al Programului CLIMATE KIC pentru perioada 2014-2020, organizează în perioada 26 - 28 noiembrie 2018 o vizită de studiu la Budapesta cu tema „Waste water treatment, innovation, nature-based solutions and urban transitions”.

Scopul acestui eveniment este de a facilita cooperarea între participanți din România și Ungaria și accesul la inițiativele inovatoare ale regiunilor. Discuțiile tematice vor fi urmate de vizite la diferite instituții specializate în tratarea și epurarea apelor uzate.

Programul CLIMATE KIC este cel mai mare parteneriat public-privat de inovare din Europa concentrat asupra schimbărilor climatice, format din companii dinamice, instituții academice de renume și organizații din sectorul public. CLIMATE KIC este una dintre Comunitățile Cunoașterii și Inovării (KIC) creată în 2010 de către Institutul European de Inovare și Tehnologie (EIT). EIT este un organism al Uniunii Europene a cărui misiune este de a crea dezvoltare durabilă. Programul vizează integrarea educației, antreprenoriatului și inovației având ca rezultat transformarea creativă a ideilor în produse sau servicii viabile din punct de vedere economic. Participarea firmelor este gratuită. Transportul, cazarea și masa sunt asigurate din bugetul proiectului. Singura condiție obligatorie este cunoașterea limbii engleze la nivel conversațional și experiență și interes pentru tema prezentată.

Agenda evenimentului și formularul de participare sunt disponibile aici.

Termen de înscriere este 19 noiembrie 2018. Informații suplimentare la sediul CCIAT din P-ța Victoriei nr. 3, et.I, camera 5 și/sau la tel. 0372-185230, e-mail: cbadulescu@cciat.ro, Cristina Bădulescu – Manager Proiect CLIMATE KIC/CCIAT, www.climate-kic.org.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  „Poetica tăcerii și distanței”, expoziție de pictură la Muzeul Național al Banatului

  România

  Poșta Română permite accesul în oficiile poștale chiar și fără certificat verde

  Eveniment

  FOTO. Peste 40 de polițiști au donat sânge la Timișoara

  Ştiri din Timiș

  UPDATE. Timișoara e la mila E.ON. Colterm încă primește gaz, nu se știe până când. Și tot n-a găsit furnizor

  Eveniment

  Polițiștii din Timișoara, Lugoj și Sânnicolau Mare au ieșit pe teren pentru a promova siguranța rutieră

  Ştiri din Timiș

  Licitații organizate de CCIAT

  Ştiri din Timiș

  Se așterne asfalt în straturi subțiri între Victor Vlad Delamarina și Lugoj. Restricții și trafic pe o bandă

  Eveniment

  Șase ore de razie în traficul din Timișoara, în care au fost aplicate aproape 100 de amenzi

  Ştiri din Timiș

  Se oprește apa caldă pe mai multe străzi din Timișoara

  Ştiri din Timiș

  Anunțul AUTOGLOBUS 2000 S.R.L. privind finalizarea proiectului „Grant AUTO CARDO” – în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici