tion.ro Web analytics

Oferte last minute pentru pensionarii din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna

Reactualizat la:

Oferte last minute pentru pensionarii din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna

<p>Tion: Oferte last minute pentru pensionari din Timis, cu bilete de tratament la Herculane, Moneasa, Covasna</p>
Reactualizat la:
Pensionarii din Timiș beneficiază de bilete de tratament în diferite stațiuni din țară. Trebuie doar să se ducă la Casa de Pensii din Timișoara pentru a solicita aceste bilete. Unele sejururi încep chiar de zilele următoare...
Scris de Adrian Panduru - Pensionarii din Timiș beneficiază de bilete de tratament în diferite stațiuni din țară. Trebuie doar să se ducă la Casa de Pensii din Timișoara pentru a solicita aceste bilete. Unele sejururi încep chiar de zilele următoare...

Sunt disponibile bilete la Băile Herculane (tratament reumatismal), la Hotel Dacia – 11 bilete din 18 noiembrie, 9 bilete din 19 noiembrie, 12 bilete din 17 noiembrie, 11 bilete din 16 noiembrie. În aceeași stațiune sunt disponibile bilete și la Hotel Cerna – 10 bilete din 15 noiembrie.

Pensionarii pot alege și Lacul Sărat (pentru tratament reumatismal), la Hotel L. Sărat, unde sunt disponibile două bilete din 17 noiembrie. O altă localitate unde pensionarii pot alege un sejur pentru sănătate este la Slănic Moldova (tratament pentru sistemul respirator), la Hotel Euro-Vacanța, dar aici este disponibil doar un bilet de… mâine, 14 noiembrie.

Trebuie să vă grăbiți și dacă doriți un loc la tratament la Bala (tratament reumatismal), la Hotel Ceres, unde sunt disponibile două bilete din 14 noiembrie. La Covasna (tratament cardiologic) sunt disponibile la Hotel Montana două bilete din 15 noiembrie, iar la Govora (tratament respirator) sunt disponibile bilete la Hotel Oltenia – două bilete din 15 noiembrie, două bilete din 16 noiembrie, două bilete din 18 noiembrie.

La Moneasa (pentru tratamentul nevrozei), la Hotel Codru Moma, este disponibil un bilet din 14 noiembrie și unul din 15 noiembrie. La Hotel Moneasa sunt disponibile două bilete din 16 noiembrie.

La Amara (tratament reumatismal) sunt disponibile două bilete la Hotel Ialomița începând din 17 noiembrie. Sunt bilete pentru pensionari și la Căciulata (tratament digestiv), la Hotel Compl. Baln. Cozia – trei bilete din 15 noiembrie și trei bilete din 16 noiembrie. Tot aici sunt disponibile bilete la Hotel Traian – trei bilete din 15 noiembrie și două bilete din 16 noiembrie.

La Vatra Dornei (tratament cardiovascular) sunt disponibile două bilete din 14 noiembrie și trei bilete din 15 noiembrie la Hotel Codrin. La Olănești (tratament digestiv) sunt disponibile, de asemenea, oferte „last minute” la Hotel Livadia – un bilet din 14 noiembrie, la Hotel Select – un bilet din 14 noiembrie, și la Hotel Olănești – un bilet din 15 noiembrie.

Pensionarii pot solicita aceste bilete direct de la Casa Județeană de Pensii Timiș (str. Andrei Şaguna Nr. 5 A), la ghișeul nr. 5, în zilele de luni, marţi, miercuri, între orele 08.30 -16.00, joi, între orele 08.30 -18.00 şi vineri, între orele 08.30 – 13.30.

Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie).

Unii pensionari vor primi aceste bilete gratuit, iar alții vor contribui la prețul sejurului de 16 zile în funcție de pensia pe care o au. Gratuitate au persoanele beneficiare ale prevederilor unor legi cu caracter reparatoriu.

0 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Ştirile judeţului Timiş

  Trei persoane, la spital din cauza unei șoferițe care nu a acordat prioritate de dreapta, în Calea Lipovei din Timișoara
  Accident de circulație, luni seară, la intersecția Căii Sever Bocu cu strada Sfinții Apostoli Petru și Pavel. Trei șoferi au ajuns la spital și trei mașini au fost avariate după ce o șoferiță a pătruns în intersecție fără să acorde prioritate de dreapta.

  Ştirile judeţului Timiş

  Proiecție de film: Matthias et Maxime, de Xavier Dolan
  Cinefilii timișoreni sunt invitați la proiecția celui mai nou film a lui Xavier Dolan, intitulat „Matthias et Maxime”.

  Ştirile judeţului Timiş

  Luna Amară va concerta la Timișoara
  Luna Amară, una dintre cele mai tari și îndrăgite trupe de rock alternativ din România, vine la Timișoara, ca parte din turneul aniversar de la lansarea primului album „Asfalt”.

  Ştirile judeţului Timiş

  Puteți alerga și dona pentru realizarea rețelei de oxigen medicinal din noua aripă a Centrului OncoHelp Timișoara
  Asociația OncoHelp din Timișoara s-a înscris în cursa Timotion 2020. Reprezentanții asociației vor să adune banii necesari pentru proiectarea și montarea rețelei de oxigen medicinal în noua aripă a Centrului de Oncologie OncoHelp, la ambulatoriul de radioterapie. Puteți dona și alerga pentru acest proiect.

  Ştirile judeţului Timiş

  Reguli noi pentru cei care fac lucrări pe domeniul public, la Timișoara. Nu mai trebuie autorizație de construire
  Proceduri mai simple pentru cei care au de făcut lucrări pe domeniul public în Timișoara. Până nu demult, firmele sau persoanele fizice care aveau de executat lucrări pe domeniul public, inclusiv branșamente, aveau nevoie mai întâi de autorizație de construire de la Direcția de Urbanism, iar apoi de permis de spargere. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  Bărbați prinși la furat de lemn, cu căruța. Au fost amendați de jandarmii timișoreni
  Acțiune a jandarmilor timișoreni, în Timiș și Caraș-Severin, în weekend. Oamenii legii au desfășurat mai multe controale pentru depistarea celor care taie sau transportă ilegal material lemnos. Au prins patru indivizi care transportau, cu căruța, lemn fără acte. 2

  Ştirile judeţului Timiş

  „Pădurea Mea”: elevi și profesori din Timiș – îndemnați să planteze pomi
  Au început înscrierile pentru Programul Național „Pădurea Mea", ediția 2020. EcoStuff România dă startul proiectului „Pădurea mea” prin care dorește să implice în principal copiii în acțiuni de protecție a mediului prin plantări de copaci. Se fac înscrieri. 1

  România

  Suspiciune de coronavirus, în România. Un tânăr a ajuns la spital
  Alertă la nivel național, în România, pentru o posibilă infectare cu coronavirus. Un tânăr care a venit recent din China, acolo unde a apărut virusul mortal, s-a prezentat cu simptome specifice coronavirsului la Secția de Urgențe a Spitalului din Bacău.

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.