tion.ro Web analytics

Lotul 4 si nodul de la Holdea avanseaza tot mai mult pe autostrada Lugoj - Deva

Reactualizat la:

Lotul 4 si nodul de la Holdea avanseaza tot mai mult pe autostrada Lugoj - Deva

<p>Foto: arhiva</p>
Reactualizat la:
Constructorul român care realizează lotul 4 din autostrada Lugoj - Deva a avut în septembrie cel mai important progres fizic dintre cele aflate în construcţie. De lucrat s-a lucrat şi pe viitorul nod Holdea, de pe lotul3, acesta prinde tot mai mult contur.
Scris de Marcel Hoster - Constructorul român care realizează lotul 4 din autostrada Lugoj - Deva a avut în septembrie cel mai important progres fizic dintre cele aflate în construcţie. De lucrat s-a lucrat şi pe viitorul nod Holdea, de pe lotul3, acesta prinde tot mai mult contur.

Lotul 4 din autostrada Lugoj – Deva a obţinut cel mai mare progres fizic în ultima perioadă. Despre lotul 2 nu se va mai vorbi prea curând pentru că porţiunea rămasă nerealizată, cea cu tuneluri, urmează să fie scoasă din nou la licitaţie, separat de actualul contract.

Conform raportărilor celor de la Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, pe lotul 4 progresul fizic a ajuns la 60,84 la sută, faţă de 55,5 la sută la precedenta raportare. În ceea ce priveşte lotul 3, aici lucrările au ajuns la 74,5% în august după ce au fost reevaluate, scăzând de la 80%, cât se raportase deja în iulie. Între timp a apărut în proiect şi nodul de la Holdea, care nu era prevăzut iniţial. Vestea bună este că acest nou nou prinde tot mai mult contur, în ciuda întârzierilor legate de incompetenţa unor funcţionari din CNAIR, care nu s-au ocupat cum trebuie de problemele birocratice, mai precis de expropierea unor suprafeţe de teren din zonă.

La nodul de la Holdea este în curs de realizare podul care va susţine drumul naţional din zonă, care va fi relocat şi care va supratraversa autostrada. Se lucrează la tablierul acestuia, dar şi la terasamentele din zonă. Conform informaţiilor celor de Pro Infrastructură, se pare că între constructor şi CNAIR ar exista anumite dispute contractuale, mai precis semnarea unui act adiţional pentru noile construcţii, care ar putea duce la întârzierea lucrărilor. În septembrie, progresul fizic al lucrărilor a ajuns pe lotul 3 la 77,25%, aici fiind inclusă si apariţia noului nod rutier, faţă de 74,5% în august.

 

0 Comentarii

Your email address will not be published.

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

  Cele mai noi știri

  Ştiri din Timiș

  Restricții de trafic pe mai multe străzi din Timișoara pentru Timotion

  Ştiri din Timiș

  Președintele Bundesratului, vizită oficială la Primăria Timișoara

  Eveniment

  Un bărbat amenință că se sinucide, în Calea Șagului din Timișoara. Un negociator discută cu el

  Ştiri din Timiș

  Ruga Timișoarei revine la denumirea care a consacrat-o. Consilierii locali s-au contrazis din nou pe Agenda culturală

  Ştiri din Timiș

  Platforma online de plăți și documente a Consiliului Județean Timiș, gata într-un an

  Ştiri din Timiș

  Cum să alegi cele mai bune servicii beauty. Aspecte esențiale de care să ții cont când alegi un centru de înfrumusețare

  Ştiri din Timiș

  Fă mișcare pentru o cauză nobilă! Serie de evenimente sportiv-caritabile, la Timișoara

  Mapamond

  Rusia le interzice străinilor să mai folosească mamele sale surogat

  Mapamond

  Serbia va construi o conductă de gaze de aproape 13 kilometri până la granița cu România

  Ştiri din Timiș

  Tricouri de damă – simple sau imprimate?

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici