tion.ro Web analytics

Fiecare pe cont propriu? Ce reguli trebuie respectate totuși, acum, la Timișoara, oraș aflat în carantină

De Roxana Deaconescu
Reactualizat la:

Fiecare pe cont propriu? Ce reguli trebuie respectate totuși, acum, la Timișoara, oraș aflat în carantină

foto: arhivă
Reactualizat la:
Haosul provocat de autorități a ținut unele magazine închise de la ora 18 și duminică la Timișoara, oraș aflat în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii încă din 1 octombrie. Deși noua hotărâre de guvern permite ca programul să fie până la ora 22, unele magazine aveau lacătul pe ele încă de la ora 18. Atenție! Nici masca nu este totuși obligatorie pe stradă. Luni ar trebui să fie emis un ordin care să spună unde purtăm masca de protecție și unde nu.
Scris de Roxana Deaconescu - Haosul provocat de autorități a ținut unele magazine închise de la ora 18 și duminică la Timișoara, oraș aflat în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii încă din 1 octombrie. Deși noua hotărâre de guvern permite ca programul să fie până la ora 22, unele magazine aveau lacătul pe ele încă de la ora 18. Atenție! Nici masca nu este totuși obligatorie pe stradă. Luni ar trebui să fie emis un ordin care să spună unde purtăm masca de protecție și unde nu.

Românii își pierd încrederea în autorități, care bâjbâie de ceva timp pentru a impune noi restricții în pandemie. În unele localități s-a impus de mai bine de două săptămâni carantină de noapte, iar abia apoi au venit excepțiile pentru vaccinați, cei trecuți prin boală și cei testați negativ anti-Covid.

Joia trecută a fost emisă o decizie a Comitetului Național pentru Situații de Urgență prin care au fost gândite noile reguli pe care trebuie să le respecte românii, cu excepție pentru vaccinați și cei trecuți prin boală. Printre altele, CNSU propunerea ca românii să fie obligați să poarte din nou mască de protecție pe stradă.

„Art. 5 – Se propune ca în toate localitățile în care incidența cumulată a cazurilor, în ultimele 14 zile este mai mare de 6/1000 de locuitori, să fie instituită obligativitatea purtării măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, în condițiile stabilite prin ordinul comun al ministrului sănătății și al ministrului afacerilor interne, în toate spațiile publice închise și deschise”, scria în propunerea CNSU.

Măsurile propuse de CNSU au fost adoptate sâmbătă prin hotărâre de guvern explicată printr-o conferință de presă de șeful DSU Raed Arafat. Din HG a dispărut însă masca de protecție trecută în propunerea CNSU. Întrebat de jurnaliști despre această măsură, Arafat a răspuns că „masca va fi obligatorie la rata peste 6 la mie”.

Se dă luni un ordin pentru masca obligatorie

„La rata peste 6 la mie, da, va fi obligatorie, dar vor fi și excepții, anumite activități. Asta o veți vedea când se emite ordinul ministrului Sănătății și ministrului Afacerilor Interne, de exemplu unde nu se poartă, dacă sunt activități sportive, în parc, undeva, acolo nu se va purta, dar în zonele care sunt aglomerate, în zonele unde este risc de infecție, acolo se va purta. Dar aici se va emite un ordin comun care va stabili aceste excepții. Va apărea în cadrul zilei de luni. Este ordinul din 2020, va fi modificat. Condițiile portului măștii se fac prin ordin. HG va stabili baza, că trebuie actualizat, ordinul, când iese, va fi cel care stabilește obligativitatea și unde și excepțiile”, a explicat Raed Arafat, șeful DSU.

Hotărârea de guvern a fost publicată sâmbătă după-amiază în Monitorul Oficial și spune clar că:

 • magazinele pot sta deschise până la ora 22, chiar și în localități aflate în carantină,
 • restaurantele și cafenelele pot sta deschise atât în interior, cât și în exterior până la ora 24, chiar și în localități aflate în carantină,
 • cinematografele, sălile de sport, competițiile sportive, piscinele interioare pot funcționa cu o capacitate de 50% până la ora 24, chiar și în localități aflate în carantină,
 • nunțile, botezurile, petrecerile ori evenimentele private pot funcționa cu o capacitate de 50%, dar nu cu mai mult de 200 de participanți până la ora 24, chiar și în localități aflate în carantină.

Pot merge în aceste locuri doar cei care pot face dovada vaccinării sau cei care au trecut prin boală. Nu mai este valabilă excepția și pentru cei care prezintă un test Covid negativ.

Haos și la reprezentantul guvernului în teritoriu

La nivel local, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a decis că Timișoara și câteva dintre localitățile periurbane sunt în carantină de noapte pe tot parcursul săptămânii începând de vineri, 1 octombrie. Conform regulilor care au fost în vigoare până la emiterea noului act normativ (HG aprobat sâmbătă – n.r.), magazinele și restaurantele trebuiau închise la ora 18, iar deplasările erau interzise, cu anumite excepții, de la ora 20. Nu mai sunt însă valabile aceste reguli odată cu emiterea HG 1.050 care modifică HG 932/2021 privind prelungirea stării de alertă. A rămas valabilă doar carantina de noapte pentru nevaccinați, practic. Ca să poată ieși din case după ora 20, ei trebuie să aibă un motiv întemeiat și să completeze o declarație pe proprie răspundere.

Acest lucru nu este explicat însă și de Prefectura Timiș, care reprezintă în teritoriu Guvernul României. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, care decide ce reguli se aplică în localitățile din județ, este convocat de fiecare dată de Instituția Prefectului.

Prefectura Timiș ne anunță, după fiecare ședință CJSU, doar mutarea unor localități pe anexele care sunt împărțite în funcție de incidența la 14 zile. Nici măcar pe pagina de Facebook a Prefecturii Timiș nu sunt anunțate restricțiile în vigoare. Însă, printre rapoartele zilnice de infectări cu coronavirus, instituția ne anunță că subprefectul Ovidiu Virgil Drăgănescu, cel care are atribuții de prefect după demiterea lui Zoltan Nemeth, a primit vizita ambasadorului Regatului Țărilor de Jos în România.

Nici pe pagina de Facebook a subprefectului de Timiș n-am găsit lămuriri actuale, iar pe pagina personală a acestuia, Ovidiu Virgil Drăgănescu ne anunță că duminică a fost „soare, cald, senin” în Piața Unirii.

„Azi în P-ta Unirii. Soare, cald, senin, terase chic, kf bună, administratori și clienți serioși. Am fost verificați dacă avem certificatul verde, altfel nu ne luau comanda. Au venit la un moment dat și echipajele mixte ale Poliției Române și Jandarmeriei care ne-au verificat C.I. și certificatul verde. Totul a fost ok, nu am văzut niciun client care să aibă probleme. Iată că Timișoara este civilizată și în timpul pandemiei. Sper ca peste tot să fie la fel!”, a scris Drăgănescu, duminică, pe Facebook.

editor Dan Oancia

 

69 Comentarii

Your email address will not be published. Required fields are marked *

inca 1000 caractere ramase

Citiți principiile noastre de moderare aici!

 1. antiVrajeala says:

  sper ca noul guvern sa puna un prefect serios, nu unul care asculta ordine de te miri unde.

 2. simplu says:

  scapa cine poate …este noua deviza. intr-o tara cu 70% nevaccinati si fara paturi in spitale, este ilogic sa aplici masuri comparabile cu cele din tarile vestice ultra-vaccinate(60-90%). Dar e foamete mare de bani la buget si popularitate.Sa nu mai vorbim de lipsa de asumare a acestui executiv…ard spitale si nimeni nu-si asuma…se vorbeste de esecul autoritatilor in a gestiona valul 4 dar ei sunt tot acolo…

 3. Cineva says:

  Aha, am inteles… Deci magazinele inchid la ora 22 iar cei nevaccinati au interzis dupa ora 20. Daca ai nevoie de o paine, rogi un vaccinat sau pe cineva care a avut Covid sa-ti cumpere una.
  Lesa cand va fi obligatorie pe strada?

  • DIVOC says:

   Daca esti om cu minte la cap, nu lasi cumpararea unei paini pentru ora 20. Daca nu esti, pune-ti lesa de acum, siguranta inainte de toate

  • tiberius says:

   Tu nu stii ca mancatul dupa ora 20 ingrasa? Recomandat e sa mananci cina pe la ora 18, sa nu se depuna.
   Lesa nu cred ca o sa fie obligatorie, desi deja unii dintre voi au inceput timid cu medicamentele pentru caini. Urmatorul pas e lesa, iar mai departe o sa purtati botnita adevarata in loc de masca.

  • radical din 2 says:

   Prea multe reguli, prea multe praguri.
   Probabil pentru ca viata sa para mai interesanta 😀
   Asadar se intampla ceva la 2/1000, 3/1000, 4/1000, 5.5/1000, 6/1000, 7/1000, 7.5/1000.
   Suprafata de siguranta trebuie sa fie de 2mp, 4mp, 7mp (mai putin elevii, unde distanta de 1m duce la o suprafata de… 1mp, probabil pornind de la ideea ca un elev este, in medie, mai mic de 1.4142 ori decat un adult; probabil adevarat pentru elevii sub 10 ani.

  • gabriel văduva says:

   Sper sa se intoarca roata macar cateva luni. Sunt mai multi nevaccinari si la urmatoarele alegeri sper sa voteze in bloc si sa vie un guvern care sa nu mai discrimineze. dar frumos ar fi sa vina un vuvern care sa spuna asa, trei luni, de exemplu , cei vaccinati sa nu aiba voie sa iese din casa, sa nu aiba voie sa cumpere nimic, si asa mai departe, ca sa simta toti ce inseamna sa fie discriminati, iar apoi sa ridice restrictiile pentru toti. Cand veti intelege ca astea sunt discriminari, incalcari ale drepturilor omului? probabil numai cand va vor afecta direct. Pana atunci va doresc sa faceti cat mai multe doze de vaccin si sa purtati masti si in somn noaptea, dar sa nu lucrati la psihicul vostru, sa nu mancati sanatos, sa nu faceti miscare, ca vedeti voi pe dracu daca nu va intariti imunitatea.

 4. gigi says:

  Haideti sa ne vaccinam, noi adultii..Nu o sa scapam de covid in totalitate, dar va fi mai bine si la nivel individual si pentru tara.. Daca ai alta boala in afara de covid ai sanse la un deznodamant grav pt ca spitalele sunt pline.. Economia se afla in o stare proasta datorita restrictiilor, sunt si probleme la nivel mondial…Si aceste lucruri ne vor afecta la buzunare…

 5. Realism says:

  Cata mită primesc Catu, Arahat & Co sa continue mascarada?
  “Norvegia reclasifică Covid-19: Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună”

  • DIVOC says:

   Bre prostie, mai cauta si vezi cati vaccinati sunt printre dacii liberi si tematori doar sa nu le cada cerul in cap. Apoi vezi cati vaccinati sunt in Norvegia. Apoi vezi cati mor in Dacopatistan si cati mor in Norvegia din cauza covrigului. Apoi poate singuronul tau face niste conexiuni. Sau poate nu.

   Asa era si la inceputul secolului 20, mureau pe capete de tot felul de boli apoi cand au aparut vaccinurile si antibioticele, gripa de care se murea gramada, a devenit …. o simpla gripa. Dar na, vorbesti cu monitorul sau cu dacopatii astia, tot aia e, acelasi nivel de a intelege o chesti simpla

  • Timisorean says:

   “Norvegia reclasifică Covid-19: Nu este mai periculos decât gripa obișnuită. Mutațiile suferite de-a lungul timpului au transformat virusul într-o boală respiratorie obișnuită. Mai mulți oameni mor de gripă comună”

   Nu cred ca suporta comparatie…

  • Remus says:

   O spui ca unu ce traieste in Norvegia in acest moment?Sti ca in Norvegia peste 70% din populatia eligibila este deja vaccinata? Sti ca daca nu esti vaccinat , daca vi din Romania intri automat in carantina chiar daca ai test negativ valabil ? Daca nu sti iti spun eu. De unde stiu , e simplu ma aflu in Oslo chiar acum. Apropo , in Oslo inca sunt locuri unde te poti testa gratuit pe strada (test rapid antigen) sa vezi daca ai Covid. Oare dece mai testeaza , pentru ca inca , considera Covid19 o problema desi au ridicat toate restrictile pentru cei ce sunt in tara.

  • pana_la_capat says:

   amice poate ai uitat sa spui ca in Norvegia 90% din cei peste 18 ani sunt vaccinati cu cel putin o doza (83% complet).Vorbim deci despre o imunitate indusa de vaccin + cea naturala…la noi prima practic lipseste …

 6. Unul oarecare says:

  Domnule ARAFAT WC este spatiu inchis?trebuie sa folosesc masca daca ma duc la c…re sau nu??Sau trebuie sa intreb la call center sa imi dea aia indicatile necesare???

  • Dacian says:

   Vezi că ești prost? Sau analfabet funcțional caz în care orice scriem noi e degeaba:ești prea prost ca să înțelegi! Scrie clar spatii publice închise sau deschise! Deci, în toaleta publica din care te-ai trezit să comentezi trebuie să porți mască!

   • Gigi says:

    Dacian! Poti sa-i explici omului frumos, fara invective! Dar nah, asa-i omul! Cand se vede cu dreptatea in mana, “ii da” cu porcaiala! Nimic din ce ai scris nu te scuza! :))))))))))

  • artalecs says:

   Nu. Cand mananci nu e nevoie sa porti masca.

 7. cosi77 says:

  ce nu intelege lumea? s-au cumparat vaccinuri prea multe…..daca vine curtea de conturi peste iei iese nasol….asa ca trebuie folosite… Pe bune,astia din fruntea tarii chiar au impresia ca noi credem ca vor sa ne salveze ? Ș)))))

 8. tony says:

  Autoritatile nu fac decat sa le cante in struna celor 70% nevaccinati pentru ca, nu-i asa, voteaza!. Oamenii normali la cap, vaccinati, trebuie sa reactioneze, sa nu mai taca. Vedem cum acesti nevaccinati “cu scoala vietii” la activ produc ravagii in societate prin comportamentul lor iresponsabil. Au de suferit oamenii onesti, intreprinzatorii, elevii, studentii, medicii, toti cei care au facut eforturi pentru a trece prin pandemie, in timp ce unii nu fac decat sa isi bata joc de toti si de toate, pentru ca “asa vrea muschii lor” sa nu se vaccineze.

  • sicman says:

   imagineaza-ti ca crezi in cipuri 5g, oculta mondiala, big pharma. daca esti inteligent fa un exercitiu de imaginatie si imagineaza-ti ca esti prost si vezi daca te-ai mai vaccina dupa toate astea? poate ai sa ii intelegi pe cei 70 la suta. Nu e vina lor, nu iti fac tie in ciuda, pur si simplu aia cred ei. end of story.

  • N-am says:

   ninoooo ninooooo

  • Adriano says:

   Esti protejat deja
   Ce mai faci gargara. ? Nu de aia te ai vaccinat ?
   Prosti sunteti ma …

  • Eu says:

   Voi astia “vaccinatii” sunteti niste sclavi, nimeni nu are treaba cu voi…noi “nevaccinatii” avem treaba cu modul in care se pune problema de a te vaccina, cu alte cuvinte “obligatia”.nu poti sa faci nimic pe lumea asta fara consimtamantul meu, punct.nu merge cu forta si minciuna, nu merge cu medicamente experimentale.daca ar fi totul pe fata, daca ar fi transparenta si ar fi toti pentru unu si unu pentru toti, cu mare drag m-as vaccina.dar cat timp suntem mintiti si pacaliti, batjocoriti si mai nou, discrinati …duceti-va dracului toti.

  • Ramu says:

   Se simte gandirea SS in comentarii p’aici.

 9. Daniel says:

  Isi pierde increderea cine a avut. De ce credeti ca nu s-au vaccinat oamenii, de prea mare incredere?
  Cum sa ii crezi cand schimba regulile pentru congresul lor? Cand i-am tot vazut pe toti politicienii la petreceri fara masca.
  Cine are incredere in politicieni si in tv este subdezvoltat mintal!

  • DIVOC says:

   Nu te vaccina, e ok, nu te obliga nimeni sa te intepi. Dar daca nu te vaccinezi din cauza unor politicieni, daca Damne’feri ti se intampla ceva din cauza covrigului, se cheama selectie naturala

 10. Mario says:

  Își bat joc de oameni,la asta se pricep cel mai bine.
  Rușine să vă fie!

 11. Articol de Blablabla... says:

  Pierdere de vreme sa citești aceste texte ale tale, stimata PSEUDOjurnalistă…

 12. McVid says:

  ce glume are ovidu in program
  ” kf ” auzi la el.
  kko nu mai aveau ?

 13. Unu says:

  Cand fiecare dintre noi avem un deficit in a ne folosi bunul-simt atunci legea se aplica in litera ei, in loc de spiritul ei.
  Haideti ca fiecare sa facem uz de bun-simt si sa ne protejam pe noi si cei din jurul nostru intr-un mod rezonabil.

  Nu este nevoie de reguli exhaustive si absurde din partea autoritatilor daca fiecare avem un creier pe care-l folosim.

 14. Calin says:

  Și uite așa, populația e complet dezbinată. Oamenii își aduc injurii unii altora și fiecare considera că celălalt e prost. Misiune îndeplinită, as zice. Bravo responsabililor pentru gestionarea situației și bravo noua, tuturor, pentru că exprimăm atâta ură, din ambele tabere! Minunat… Mai puțin și ne luam la bătaie între noi. Daca nici asta nu arata cat de civilizați suntem, nu știu ce ar putea… Minunat! Așa da…

  • timisorean1 says:

   Dezbinarea vine dintr-o singura directie, dinspre vaccinati spre nevaccinati! Ceea ce este destul de ciudat, primii ar trebuisa stea ultra linistiti, doar sunt imunizati!

 15. Rumburak says:

  al rahat nu e cam batrin si trebuia de mult timp sa fie pensionat?

 16. Garda says:

  In condițiile in care suntem rușinea mapamondului din cauza nevaccinatilor – pricepuți la toate și plini de doctorate, in condițiile in care nu mai avem loc in spitale, in condițiile in care 98% din decese sunt nevaccinați, etc etc, IMI ESTE SCÂRBĂ sa mai citesc opiniile și părerile nevaccinatilor ! Ma întreb atât: dacă tot sunt mai deștepți decât întreg mapamondul, nu înțeleg de ce apelează la ajutorul medicilor atunci când se infectează ????

 17. Un Timisorean says:

  Dacă așa bun e vaccinul de ce e nevoie de doza 3,4…10?
  Veti spune ca si pt gripa se face….doar cei naivi care isi slăbesc sistemul imunitar.
  Dacă e bun ar trebui să nu mai iei si sa dai virusul dar na acu s-a schimbat foaia nu mai facem vaccinul pt alți il facem pt noi….păi noua nu ne frică…..ăștia vaccinati ar trebui să își facă si mai multe sa fie siguri.
  Doamne ajută

  • tibi says:

   pai asa-i. cand vaccinul clar nu merge, ce se gandesc astia care cica n-ar avea creierul neted? “MAI BAGA O DOZA”. jalnic. jalnic si evident totul e facut pentru bani si pentru mentinerea economiei in cea mai distrusa stare posibila. si unii chiar pun botul

  • GigiSfecla says:

   Dacă ai creier, nu paie la mansardă, nu comentezi alegerea făcută de un individ indiferent că este vaccinat sau nu. Este un act medical la care se aplică liberul arbitru. Noi ăștia nevaccinații sau mai bine zis paria societății poate așteptăm anul de grație 2023, an în care vaccinul nu mai e în varianta “demo”. Nu mă miră nicidecum faptul că ne incăieram unii cu alții în loc să analizăm și să purtăm un dialog civilizat în care să folosim argumente pro și contra. Asta a reușit acest virus, să de bine societatea. Să nu mai vorbim de încălcări grave ale drepturilor omului făcute de către toate guvernele la nivel mondial. S-a creat un precedent periculos… sunt curios peste câțiva ani cum se va perpetua în alte condiții și alte circumstanțe aceste restricții și încălcări ale cetățenilor. E doar inceputul ideologiei fascismului capitalist ce va urma va fi “distractiv” atâta timp cât ne vom dezbina și mai mult ca societate. Uniți suntem puternici. Luați individual sau în grupulețe vom fi ușor de învins. Așa că lăsați ura deoparte și nu mai judecați pe x sau pe y. Până când nu ne vom schimba mentalitatea, noi vs. ei, progresul e la ani lumină distanță. Să nu mai vorbesc că vom fi tot ca niște oi și vom merge ca o frunză dusă de curent. Baftă și multă sănătate tuturor.

   • tibi says:

    nu pricepe. n-are rost. da-l in pm, vorbesti cu peretii. se trezesc toti imbecilii sa pupe guvernul in kur, aceiasi imbecili protesteaza si isi schimba pozele pe facebook dupa cum le dicteaza turma

   • Gigi says:

    Dupa nume, “paiele” despre care tu vorbesti sunt mai bune decat frunza de sfecla (mecla)!

 18. Idiocracy says:

  Poți să te duci la magazin cu declaratie pe propria răspundere…..

 19. Yycre cuceapa says:

  Surprinzator!

 20. Sorin says:

  Am citit comentariile si sunt mahnit ce prosti au devenit romanii de la revolutie si pana in prezent .nu se mai recunosc valorile doar bombardierii si hotii

  • DIVOC says:

   La fel de prosti…si multi. Doar ca de la revolutie incoace, tot prostanacul de la 2 clase in sus are acces la internet. Inainte, pitecantropii needucati se manifestau la crasma din sat, acuma scuipa bale la liber pe net

 21. Sorin says:

  Sanatate la toata lumea!

 22. Aritza says:

  Asa este intr-un loc civilizat.
  Vine politia “actele la control!” dai actele, ai voie sa consumi. Esti responsabil si imunizat (cu toate dozele necesare nu cu cat vrei tu!!!). Noi astia destepti deja am inteles cum merge treaba.
  Esti sosoc cetatean de clasa 2? nu pupi economie…acum din cauza lor se inchid si spitalele!
  Daca nu esti deacord cu statul nu ai ce cauta in stat! Trebuie sa ne scapam de pleava asta.

  Bravo Timisoara!

  • Ramur says:

   Pare-se ca nu cunosti definitia cuvantului “imunizat”.
   Nu sunt sigur ca “ati inteles” cum merge treaba.. daca ne uitam inapoi la 2020 poate “intelegem”:
   Cum era?
   30 de zile de masuri, sa “aplatizam curba”. Apoi vine vaccinul si ne vom “imuniza” (toti am crezut argumentul cu poliomelita si tetanus & vaccinurile copilariei ca deh suntem vaccinati si inca suntem aici. Adevarat!)
   A iesit “terapia” in 2 injectii… am zis nah asta e nou, asa funtioneaza in 2 transe… ne-am vaccinat crezand ca ne-am imunizat.
   Dar apoi ne-au spus ca de fapt putem lua si da virusul mai departe, dar nu avem simptome si macar nu mai murim.
   Am zis macar atat… ne-am dat 2 doze si am scapat de complicatii… dar stai! De fapt eficienta scade in cateva luni si trebuie a3a doza! Oops pai cum nu sunt vaccinat“ deja? Pai nu! pentru a fi considerat vaccinat, trebuie sa fii vaccinat cu schema “completa”. Ok, deci mai facem si a3a si am scpat?
   COMPLETA am zis! Hai cu a4a! (Vezi Israel)
   Pai, cand “completam” acesta schema perpetuu incompleta?

   Chiar nu ne dam seama ca aceste injectii nu sunt asa eficiente pe cum ni s-a promis, dar gigantii vor sa ne faca “abonament” trimestrial pe viata?

 23. Tudor Crețu says:

  Oficial,am demonstrat cu toții că suntem naziști..măcar avem o certitudine.. Hitler nu e Satana..toți suntem… săriți la beregată cu prima ocazie

  • Ramur says:

   Acest fapt ma inspaimanta mult mai mult decat virusul. Din pacate nu cred ca se mai poate ceva… am halit-o toti, cu tot cu pluta:(

 24. anonim says:

  Deci cu restrictile voastre, creste si mai rau rata decat inainte 😀
  Spitalele pline de oameni vaccinati 😀
  Brao faceti o treaba minunata. Se numeste discriminare, manipulare in masa….
  Comunismu la putere :))

 25. Cele mai noi știri

  Sănătate

  Pașii de urmat la infectarea cu Covid-19, în funcție de simptomele apărute

  Mapamond

  VIDEO. Un diamant negru despre care se crede că provine din spațiu, scos la licitație. Are 555,55 de carate

  Ştiri din Timiș

  Peste 17.000 de timișeni angajați în 2021 prin ANOFM. Locurile de muncă vacante

  România

  Vremea se încălzește treptat. În vest sunt așteptate temperaturi de până la 6 grade în timpul zilei

  Ştiri din Timiș

  „Când și cum am simțit acel lucru pentru România”. UVT a premiat câștigătorii concursului

  Sănătate

  Coronavirus, 22 ianuarie: Peste 19.000 de cazuri în România. În Timiș sunt 1.420 de infectări din 3.672 de teste

  Sănătate

  Rata de infectare cu Covid-19 a trecut de 10 în Timiș. Situația pe localități

  Ştiri din Timiș

  Peste 1.200 de mașini abandonate pe străzile Timișoarei au fost ridicate de proprietari după somațiile Poliției Locale

  Ştiri din Timiș

  Săptămână cu prezență fizică a elevilor în școlile din Timiș. Rata de ocupare a paturilor Covid este 21,7%

  Ştiri din Timiș

  Oamenii Timișoarei. Despre cei care „au construit orașul și i-au conferit o coeziune și un spirit specific”

  Tion.ro logoPentru noi, confidențialitatea Dvs. este importantă

  Noi și partenerii noștri utilizăm tehnologii, cum ar fi modulele cookie, și vă procesăm datele cu caracter personal, precum adresele IP și identificatorii cookie, pentru a personaliza anunțurile publicitare și conținutul în funcție de interesele dvs., pentru a măsura eficiența anunțurilor și a conținutului și pentru a obține informații despre publicul care a văzut anunțurile și conținutul. Faceți clic mai jos pentru a vă da consimțământul privind utilizarea acestei tehnologii și procesarea datelor dvs. cu caracter personal în aceste scopuri. Vă puteți răzgândi și puteți schimba opțiunile în orice moment, revenind la acest site.

  Pentru detalii apasati aici